Hétfőn szuperül kezdett az Ázsia Expressz és simán legyőzte a Fókuszt és a Drága örökösöket, valamint a TV2 meg is nyerte az estét 18-49-ben. Kedden Ördög Nóra műsora ismét nyert, méghozzá nagy arányban az RTL Klub magazinjához, de a napi falus sorozathoz képest már csak épphogy. Ezen a napon a főműsoridőt már az RTL Klub nyerte. A Kapd el, ha tudsz! hétfőn gyengén indult és kedden már be is dőlt. Nézzük, hogy alakult a szerdai nap.

Az Ázsia Expressz első két 16 százalék fölötti adása után, most csak 14,8-at produkált, ami még mindig nem rossz. Viszont a Fókusz két nap vergődés után olyan szinten magához tért, hogy tegnap 18,7 százalékos közönségarányt szállított. Ez a szám kimagaslónak számít és így természetesen verte is Ördög Nóra műsorát. Mivel nem hasalt be a Drága örökösök előtt az RTL Klub, így a napi falus széria is tarolt, méghozzá 19,5 százalékkal. Ezzel nem csak, hogy a TV2 utazós realityjét verte, hanem a tegnap este legnézettebb műsora is lett a fiatalok körében.

A Kapd el, ha tudsz! is nagyon gyenge, csupán 9,7 százalékos közönségarányt produkált. Kasza Tibor műsora ezzel az eredménnyel még a szintén gyengén teljesítő Barátok közttől is simán kikapott, mely 12,6 százalékot szállított. Késő este az Extrém Activity ismétlése megint katasztrofálisan, 4,7 százalékkal ment. A gyógyító című RTL Klubos film is gyengén futott, de legalább hozott értékelhető nézettséget a maga 8 százalékával.

hirdetés

Az RTL Klub esti (19-23 óra) közönségaránya 14,6 százalék volt, míg a TV2-é 11,1 százalék. Így az előbbi csatorna 3,5 százalékponttal simán megnyerte a főműsoridőt 18-49-ben.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban