Hétfőn indult az RTL Klub új műsorrendje. Az elmúlt időszaknál rövidebb Fókusz 17,1 százalékos közönségaránnyal 18-49-ben jól ment. A Konyhafőnök új évadának első adása viszont csak 15,4 százalékot produkált, ami nem rossz eredmény, de nem is számít túl magasnak. A gasztro reality ezzel épphogy az esti csatornaátlag felett van. A Bezár a bazár! 14,6 százalékkal TV2-es szinten viszonylag jól teljesített és a főműsoridős (19-23 óra) átlag másfélszorosát hozta. Majka és Tilla műsora viszont az RTL Klub magazin és főzőműsorával szemben is alulmaradt.

A Bank 8,6 százalékkal nagyon rossz eredményt ért el, és A Konyhafőnöktől és a Bk-tól is kikapott. A Barátok közt 12,7 százalékkal szintén gyengélkedett, de a napi sorozat nézettsége jelentős időpontváltozások után néhány napig mindig beesik. A Főnök inkognitóban első adása 15,5 százalékkal tarolt. Az RTL Klub új dokurealityje annak ellenére hozott ennyire szép közönségarányt, hogy késő este került képernyőre. A vele egy időben látható Pénzt vagy éveket! ismétlés közel harmadannyit, csupán 5,7 százalékot produkált.

Az RTL Klub főműsoridőben 15 százalékos közönségarányt hozott, míg a TV2 csupán 10,4 százalékot, így előbbi csatorna 4,6 százalékponttal nyerte a hétfő estét. Az RTL Klub főleg azért teljesített ennyire jól, mert az elmúlt hetekkel ellentétben késő este sem csökkent le a nézettsége.

hirdetés
hirdetés

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max