Augusztus végén a ValóVilág mellett még egy reality-t indít az RTL Magyarország. A Nyerő Páros egy vadonatúj műsor lesz, mely hétköznap esténként jelentkezik az RTL Klubon. A produkcióban nyolc sztárpár költözik össze egy villába, a főnyereményért azonban a TV2-s Drágám, add ez életed!-hez hasonlóan, egymással kell megküzdeniük. Részletek a csatorna közleményében:

A Nyerő Páros az izraeli Power Couple hazai verziója. A műsor Izraelen kívül Portugáliában, Indiában, Brazíliában, Szlovéniában és Németországban is óriási sikerrel futott. Ez egy olyan game show, amelyben a párok az ügyességüket, kitartásukat és legfőképpen persze az együttműködésre, a kooperációra való képességüket teszik próbára. Az egyes játékon túl így egy napi reality-t is láthatnak a nézők, ahol a humor, az érzelem és a taktika is fontos része lesz a műsornak.

Az RTL Klubon nyolc sztár pár költözik be egy Budapest környéki villába: Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter és Róka Adrienne, Papp Gergő és Juhász Judit, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes, valamint az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Király Péter és Kovács Dóra.

hirdetés

A verseny az egyes párok között zajlik, akik kihívásokon vesznek részt. A cél a kihívások sikeres teljesítése. A játék körökből áll: minden kör egy férfi kihívásból, egy női kihívásból és egy közös feladatból áll. A nők és férfiak kihívása során a pároknak csak az egyik tagja játszik, a másik pedig úgynevezett befektetőként arra fogad, hogy párjának sikerül-e teljesítenie a kihívást. A csavar a műsorban, hogy a sztárok a kihívás végéig nem fogják tudni, hogy párjuk mekkora összeget fektetett be. Ha viszont a párok jól fektetik be a pénzüket, azaz a kihívásban részt vevő pár tagja a befektető játékos elképzelése alapján teljesít, akkor a befektetés sikeres.

Ebben az esetben a páros a befektetett összeg dupláját kapja és az hozzáíródik az egyenlegükhöz. De ezt csak addig tudják gyűjteni, míg játékban maradnak, ugyanis minden kör végén egy páros kiesik a játékból.

A kieséses rendszer után a Nyerő Páros két legjobban teljesítő párosa közül egy élő showműsor keretein belül az nyer, aki az utolsó adásban elnyeri a nézők szimpátiáját. A fődíj összege az adott páros által a saját széfjükben a játék során összegyűjtött összeg lesz.

A nyolc sztár pár mindennapjait és a fődíjért való küzdelmüket 2016. augusztus 29-től, hétköznap esténként láthatják a nézők az RTL Klub műsorán. A nyolc sztárpárral készült exkluzív interjúkat addig is a ma esti Fókuszban nézhetik meg a rajongók. (Fotók: RTL Klub)

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor indul a Gólkirályság 2. évada az RTL-en

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel