Egy év kihagyás után 2016-ban újra lesz X-Faktor az RTL Klubon. Az elmúlt hónapokban folyamatosan lehetett jelentkezni, szombat éjszaka azonban ez lezárul és ezt követően már csak egy lehetőség marad azoknak, akik szeretnének szerepelni a műsorban. Részletek a csatorna közleményében:

Megkezdődött a visszaszámlálás: május 14-én, szombaton éjfélkor lezárul a jelentkezés a 2016-os X-Faktorba. De egy utolsó utáni lehetősége lesz annak, aki nem tudja leadni jelentkezését: május 21-én, szombaton 9 órától X-Faktor nyílt napot tart az RTL Klub a székházánál.

A meghallgatásra nem kell előzetes regisztráció, csak az előadáshoz tartozó zenei alapot kell magával hoznia a jelentkezőnek CD-n vagy pendrive-on. A május 21-i nyílt napról minden információ megtalálható az X-Faktor hivatalos Facebook oldalán.

hirdetés

Idén egyébként minden eddiginél több ok van a jelentkezésre! Az egy éven át havi 1 millió forintos készpénznyeremény mellett ugyanis a győztes további 15 millió forintot kap, amelyet zenei karrierjének beindítására fordíthat.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része