Csütörtökön 22 órakor kellett volna szinkronosan képernyőre kerüljön a South Park 20×05-ös epizódja a Comedy Centralon. A produkció friss része azonban eredeti nyelven ment le és magyar felirat sem volt hozzá. Az eset miatt rengetegen panaszkodtak a csatorna Facebook oldalán és a rajongók nekünk is írtak az üggyel kapcsolatban. Megkerestük a csatornát és megkérdeztük, hogy mi volt a hiba oka, illetve mikor tervezik szinkronosan bepótolni a 20×05-ös epizódot.

“Valamilyen technikai hiba keveredhetett az éterbe, ami miatt a South Park új, 20. évadának tegnap esti 5. része angolul került a Comedy Central hazai nézői elé. A Comedy Central jelenleg még vizsgálja a hiba okát, de az már bizonyos, hogy jövő csütörtökön a szokásos 22:00 órai időpontban megismételjük az adást, ezúttal már magyar szinkronnal. A South Parkból a srácokat addig is elküldtük magyartanárhoz és a továbbiakban jobban ügyelünk az olyan trollkodással kapcsolatos ajánlókkal is, mint amivel ezt a részt próbáltuk felvezetni. A történtekért a csatorna mindenesetre bocsánatot kér a nézőitől, a South Park rajongóitól.

Mivel az ismétlést követő héten blind week, azaz egy heti kihagyás várható a sorozat eredetijében, ezért a következő epizódnál már behozhatjuk a lemaradást és ismét visszaállhat az eredeti menetrend, mely szerint a 20. évad részei kivételes gyorsasággal, mindössze egy hét különbséggel követik szinkronosan az eredeti amerikai premiert” – kapta válaszul a SorozatWiki.

hirdetés
hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél