.

Szeptemberben több új sorozattal és számos premier évaddal készül az HBO

Írta: AJ | 2018. szeptember 08. 16:43
Június közepén írtunk arról, hogy idén ősszel több premier sorozat és új évadok érkeznek a magyar HBO csatornáira. A nyári cikkünkben azonban még nem tudtunk pontos kezdési időpontokat írni, most azonban számos újdonság premierjének dátumát leleplezte az HBO. Szeptember 10-én, az amerikai premierrel egy időben, hétfőn 3:00-kor, valamint aznap 20:00-kor is képernyőre kerül az HBO-n a Fülledt utcák (The Deuce) című drámasorozat második évadának nyitóepizódja, mely az HBO GO-n is elérhetővé válik. A széria a New York-i pornókultúra születését és felemelkedését mutatja be az 1970-es évek elejétől egészen a nyolcvanas évek közepéig. Feltárja ezt a sok milliárd dolláros iparágat, amely mára az amerikai kultúra szerves részévé vált. Az új, második évad várhatóan az előzőnél eggyel hosszabb lesz, és kilenc részből áll majd. A széria hazai, szinkronos tévépremierje szeptember 23-én, 20 órakor lesz az HBO3-on.
A Fülledt utcák feliratos premierjének másnapján, szeptember 11-én, kedden 21:00-kor startol az HBO-n a Gyilkos játékok (Heathers). A produkció 10 részes teljes első évada már elérhető az HBO GO-n. A hazai tévés bemutató különlegességét az adja, hogy a sorozatot a gyártó cég mégsem mutatja be Amerikában, több, a közelmúltban történt iskolai erőszak miatt. A Gyilkos játékok alapját az 1988-as, azonos című film, egy fekete komédia adja. A napjainkban játszódó történetben egy lánynak a Heathers nevű, gonosz tagokból álló lányklikkel gyűlik meg a baja, akik rettegésben tartják a történet helyszínéül szolgáló középiskolát. Egyelőre tévés premierdátum nélkül érkezik két újdonság az HBO GO-ra szeptember közepén. Az egyik A boszorkányok elveszett könyve (A Discovery of Witches). A csatorna online tartalomszolgáltató felületén szeptember 15-én debütáló sorozat főszereplője egy Diana Bishop nevű történész, tanár és boszorkány. Partnere Matthew Clairmont kutató, tudós és vámpír, aki Diana segítségére siet, amikor a nő megtalál egy évszázadok óta elveszettnek hitt könyvet, melyre más természetfeletti lények is fenik a fogukat. A nagysikerű bestseller alapján készült sorozat újraértelmezi a misztikus lények világát.
A másik GO-s premier Az ifjú Sheldon folytatása lesz. A sorozat első etapja június 1-től került fel az HBO online videótárába, majd július 15-től tripla részekkel a tévében is levetítették az Agymenők testvérszériájának első évadát. Az ifjú Sheldon második szezonja szeptember 24-én startol az Egyesült Államokban, és az amerikai tévés premier másnapján, szeptember 25-től a magyar HBO GO-n is elérhető válik a premier epizód. Az új részek tévés premierdátum azonban egyelőre még nem ismert. Az ifjú Sheldon a tengerentúlon tavaly az egyik legnézettebb új vígjátéksorozat volt, így várhatóan az HBO GO-n is népszerű tartalom lehet. Az utolsó, ősz eleji premier már átcsúszik októberre. A Jim Carrey főszereplésével készült keserédes vígjátéksorozat, a Most nevess! első része az HBO GO-n már augusztus 31. óta megnézhető, a hazai tévés bemutató azonban csak október 8-án lesz. A 10 epizódból álló évad főszerepében a Carrey alakított Jeff Pickles nevű színész áll, aki évek óta vezeti gyerekműsorát, és a kedvesség, bölcsesség mintaképe, emellett multimilliomos médiamogul. Amikor azonban ennek a mindenki által szeretett személyiségnek a családja a szétesés szélére jut, kénytelen szembenézni azzal, ki is ő valójában. A Most nevess! különlegessége, hogy a kultikus film, az Egy makulátlan elme örök ragyogása után 14 évvel dolgozik újra együtt Jim Carrey és a rendező, Michael Gondry. A premier sorozatok és évadok mellett új részekkel folytatódnak az HBO-n és az HBO GO-n többek között a szeptember elején indult Hiúság vására, a Castle Rock, a Nagypályások, a Bizonytalan, a Fehér hó és az Agymenők című szériák is. (Fotók: HBO)


További hírek

Megérkezett a TV2 új magyar sorozatának első beharangozó videója

Vasárnap új évaddal tér vissza az RTL Klub egyik főzős műsora

Jövő héten szünetre küldi az egyik legismertebb sorozatát az RTL Klub

Újabb műsorváltozás: az RTL fegyverével támad szombaton a TV2Hozzászólások