Indul az ősz, amely a televíziós iparban fontos időszak, hiszen ilyenkor a szokásosnál több sorozat szokott a képernyőkre érkezni. Idén a koronavírus-járvány megnehezítette a forgatásokat, de a magyar HBO GO-n így sem lesz új sorozatokból és évadpremierekből hiány. Új részekkel jön az egyik népszerű amerikai misztikus széria, illetve az egyik kémkedős produkció is folytatódik az online videotáron. Emellett Ridley Scott sci-fi sorozata is kiemelkedik a kínálatból, amely könnyen lehet, hogy az egyik legminőségibb szeptemberi újdonság lesz.

Szeptember 1-jén rögtön mind a 13 része elérhetővé válik a Manifest második szezonjának, amely a 828-as járat legénységének és utasainak történetét folytatja, akik egy viharos utat követően 5 és fél évre köddé válnak. A világ halottnak hiszi őket, visszatérésük után azonban új esélyt kapnak az életre. A második etap legalább olyan misztikus lesz, mint az első volt, a főszereplők, köztük az Egyszer volt, hol nem volt korábbi sztárja, a Bent alakító Josh Dallas is váratlan utazásra indulnak.

Szeptember 4-én jön A keselyű három napja második szezonja is, a 10 részes folytatásban Joe Turner Európában próbálja meghúzni magát, egy orosz hírszerző azonban így is a nyomára bukkan és egyezséget kínál neki. Joe egy váratlan haláleset miatt visszatér Washingtonba, ahol újabb problémákat kell megoldania. Ötödik és egyben lezáró évadához érkezik a Rejtjelek is, a Sullivan Stapleton és Jaimie Alexander főszereplésével készített krimi szeptember 5-én jön az HBO GO-ra. Az előző szezon végén Madeline Burke átvette az irányítást az FBI-nál és zsoldosokat vetett be, hogy Jane-éket elintézze. A csapatnak menekülnie kell, a túlélésen kívül azonban másik küldetésük is van: tisztára kell mosniuk a nevüket.

A hetente frissülő tartalmak között érkezik a legendás filmkészítő, Ridley Scott (Szárnyas fejvadász, Gladiátor, Alien) új sci-fi sorozata, A farkas gyermekei, melynek szeptember 4-én rögtön az első három epizódja megtekinthetővé válik az online videotáron. A 10 részes első szezon egy rejtélyes bolygón játszódik, ahol egy android apa és anya emberi gyermeket nevel. A vallási különbségek azonban széteséssel fenyegetik a kolóniát, a robotok pedig megtanulják, nem is olyan egyszerű az emberek hitének megértése. A produkció egyik főszereplője a Vikingek korábbi sztárja, Travis Fimmel (Ragnar Lothbrok) lesz, rajta kívül Amanda Collin, Abubakar Salim és Winta Mcgrath játszanak majd kulcsfontosságú karaktereket.

hirdetés

A szeptember 15-én érkező A harmadik nap című hat részes minisorozat is érdekesnek tűnik, mely két, három epizódos felvonásból áll majd. Az első a Nyár lesz, ebben a Jude Law által játszott Sam kerül egy rejtélyes szigetre, ahol a hagyományaikat védő lakosok mellett kell túlélnie. A Tél című fejezetben pedig az erős akaratú Helen (Naomi Harris) érkezik a szigetre, aki válaszokat keres a kérdéseire, ezzel pedig durva összetűzést robbant ki.

Ugyancsak szeptember 15-én jön az HBO GO-ra Chloë Sevigny és Alice Braga főszereplésével Luca Guadagnino (Szólíts a neveden) új, nyolc részes sorozata, az Akik mi vagyunk. Ez egy klasszikus felnövéstörténet lesz, melynek középpontjában két amerikai fiatal áll majd, akik egy olaszországi amerikai katonai támaszponton élve találkoznak először a szerelemmel, de barátságuk és identitáskeresésük is fontos témák lesznek.

Szeptember 27-én dupla epizóddal indul a Patria című újdonság az HBO GO-n, melynek első évada tíz részes lesz. Az Elena Irureta főszereplésével készített történet az ETA nevű szeparatista szervezetről szól majd, akik erőszakkal küzdenek Baszkföld elszakadásáért. A három évtizeden átívelő történet két család szemszögéből mutatja be a drámai helyzetet és Fernando Aramburu regényét dolgozza fel.

hirdetés

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei