A Televíziós Újságírók Díját eredetileg márciusban tartották volna, a gálát azonban a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani. A szervezők most bejelentették a végleges dátumot. Szeptember 10-én, este derül ki, hogy a szakmédia szavazatai alapján a 2019-ben képernyőre került produkciók és személyiségek közül kik nyújtották a legkiemelkedőbb teljesítményeket. A hetedik alkalommal megrendezett díjátadó helyszíne változatlanul a Budapest Music Center lesz, a jelöltek listája itt olvasható. Részletek a közleményben:

A Covid 19 koronavírus járvány miatt márciusban elhalasztott Televíziós Újságírók Díja gálaestet szeptember 10-én este rendezik meg, a Budapest Music Centerben. A díjátadón összesen 12 kategóriában hirdetnek győztest: díjat adnak át nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, gasztro reality, talkshow, sorozat, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, színésznő, színész, valamint mellékszereplő kategóriában.

A szervezők már bejelentették a díjra esélyes, kategóriánkénti legjobb három tévés személyiség vagy produkció nevét. Eszerint 2019 „Legjobb női műsorvezetője” lehet Lilu, Lékai-Kiss Ramóna vagy Ördög Nóra, „Legjobb férfi műsorvezetője” Majka, Sebestyén Balázs vagy Tilla. Zsűritagként díjazhatják ByeAlexet, Puskás Petit és Pápai Jocit is, de díjat kaphat Balsai Móni, Gryllus Dorka, Nagy Ervin és Anger Zsolt is.

hirdetés
hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re