Májusban Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a Media Hungaryn jelentette be, hogy megvásárolták a Catchpoint nevű game show-t. A hírről elsőként mi számoltunk be. Az itthon még nem látott vetélkedő Kapd el, ha tudsz! címen fog futni (nem elírás, tényleg így írják) és azt szintén lehetett már tudni, hogy A Piramis és A Bank után ennek is Stohl András lesz a műsorvezetője. Végül azonban mégsem Stohl lesz a produkció házigazdája.

A TV2 Csoport keddi közleménye tényként közli, hogy Kasza Tibor lesz a Kapd el, ha tudsz! házigazdája. Az anyag nem említi, hogy miért lett Stohl András lecserélve, így azt se tudni, hogy az ő kérése, vagy a médiavállalat döntött így.

Az új game show forgatásai a napokban kezdődnek. A vetélkedőben 2 fős csapatok küzdenek meg egymással. A kérdések után a válaszlehetőségeket egy hatalmas LED-falra vetítik ki, az egyik játékosnak pedig a jó válasz alá kell állnia. Ha jól válaszolt az illető, akkor egy labda esik a fejére, melyet el kell kapnia. Ha rosszul válaszolt, de fizikailag közel van a jó válaszhoz, a leeső labdára pedig gyorsan tud reagálni, még mindig van esélye elkapni azt és így nem elbukni a pénznyereményt.

hirdetés

A váltás okáról megkérdeztük a TV2 Csoport Sajtóosztályát, de a cikkünk megírásáig nem érkezett válasz.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna