Tavaly decemberben elsőként írtuk meg, hogy január 2-tól két, Magyarországon még nem vetített új sorozatot is műsorára tűz a VIASAT3. Az egyik, a Matt LeBlanc főszereplésével készült Jóapátok az első évad után pihenőre vonult, ugyanis a tengerentúlon is csak most láthatóak belőle a második szezonos részek. A másik premier, a Szeplőtelen Jane azonban nem sokkal a második évad indulása után ettől a héttől már nem a megszokott módon és időpontban kerül képernyőre.

A Szeplőtelen Jane második szezonjának első része február 1-jén, míg a második a rákövetkező nap 15:00-kor került adásba a VIASAT3-on. A harmadik epizódnak az eddigiek szerint hétfőn délután kellett volna megérkeznie, ám a Castle volt látható a tévécsatornán. A Szeplőtelen Jane második etapjának vetítését nem hagyta abba a VIASAT3, csak megszüntette a napi sugárzást és helyette február 11-től vasárnap délelőttönként, dupla részekkel tűzi műsorára a sorozat epizódjait

A Szeplőtelen Jane nézettsége nem lehetett erős, hiszen rövid időn belül ez a harmadik műsorváltozás. A legelső rész még 18:00-kor került adásba, majd később leköltöztették 3 órával korábbi időpontba a sorozatot, most pedig vasárnaponként 10 órától tűzik műsorra. A sorozat 2014-ben debütált a tengerentúlon, jelenleg is látható a negyedik évada és jelenleg 73 rész került belőle képernyőre.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor