Magyarországon az elmúlt években egyre népszerűbbé váltak a saját gyártású, fikciós sorozatok, melyek közül több sikercímet is a ContentLab & Factory készített. A jelenleg a 3. évadánál tartó A mi kis falunk, indulása óta a legnézettebb magyar széria. A cég nevéhez fűződik a Drága örökösök fejlesztése is, amely közel 6 év után az első napi sorozat az RTL Klubon, és jelenleg a legsikeresebb napi sorozat hazánkban. A ContentLab & Factory gyártotta a Korhatáros szerelmet is, amely a TV2-n élesztette fel hosszú idő után a fikciós szériák műfaját, ebből 2 etap ment le eddig.

A ContentLAB & Factory most új tehetségekkel bővítené csapatát, részben a már meglévő írói gárdájukba keresnek kiváló szakembereket, részben pedig új projektekhez. Itt a lehetőség, hogy a legjobb tollforgatók bekerüljenek olyan produkciók készítői gárdájába, mint A mi kis falunk vagy a Drága örökösök. A cég olyan emberek jelentkezését várja, akik már járatosak a forgatókönyvírás világában, így nem esnek kétségbe, ha élesben állítják őket feladat elé.

A követelmények közé tartozik a Final Draft, a CeltX, vagy a FadeIn szoftver ismerete, az önéletrajzokat és a motivációs leveleket a [email protected] e-mail címre várják. A jelentkezők próbafeladat keretein belül bizonyíthatnak, story liner-i és dialógusírói készségeiket fogják elsőként tesztelni. A ContentLAB & Factory 2014-ben alapult, célkitűzésük, hogy minőségi, szórakoztató és versenyképes fikciós tartalmakat gyártsanak a Közép- és Kelet Európai régióban. Azoknak a szerencséseknek, akiknek állást ajánl a cég valamelyik írószobában, rendszeres munkát biztosítanak majd a tartalomfejlesztő irodánál.

hirdetés

(A cikket a ContentLAB & Factory támogatta.)

hirdetés

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max