A sorozatzáró részek elkészítése mindig nehéz feladat, ugyanis egy régen elkezdett történetet kell szépen befejezni. A Trónok harca esetében különösen trükkös lesz a dolog, hiszen nem csupán a nézőknek, de az olvasók és George R. R. Martin szájízének meggfelelőnek kell lennie optimális esetben a finálénak. A Sansa Starkot alakító Sophie Turner szerint azonban sokan ki fognak borulni azon, hogy hova fut ki a sztori.

“Nekünk, színészek számára megnyugtató, hogy mi már tudjuk, hogyan fog befejeződni a Trónok harca. Szerencsére senki nem görcsöl azon, hogy milyen fogadtatása lesz a nézők között a befejezésnek, de én számítok arra, hogy sokaknak nem fog tetszeni a végjáték. Lesznek, akik elégedettek lesznek a végkimenetel miatt, de komoly csalódásokra lehet számítani amiatt, hogy egyes karakterek nem arra a helyre kerülnek, ahol szeretnénk őket látni” – árulta el a sorozat fiatal sztárja.

Ezek szerint a Trónok harca utolsó évadában jobb, ha felkészülünk a vérfürdőre, és arra, hogy több közönségkedvenc szereplő számára ér borzasztó véget a westerosi csatározás. Persze erre még elég sokat várnunk kell, hiszen 2019-ben kerülhet csak képernyőre a 8. szezon.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része