Július 22-én, múlt szerdán született meg a Trónok harca egyik főszereplőjének, a Sansa Starkot alakító Sophie Turnernek az első gyermeke egy Los Angeles-i kórházban. A 24 éves színésznő és férje, Joe Jonas a kislánynak nem hétköznapi nevet adott, hiszen Willának nevezték el. Az elmúlt években érdekes trend alakult ki, a Trónok harca miatt rengeteg kisbabát kezdtek el Aryának, Yarának, vagy éppen Khaleesinek hívni. A 8. évadot látva azonban a legtöbb szülő ez utóbbi döntését mostanra eléggé megbánhatta. A sorozat rajongói most érdekes dologra jöttek rá, többen közülük úgy vélik, hogy Sophie Turner kislányának nevét is a Trónok harca ihlette.

A produkcióban először az 5. szezonban tűnt fel egy Willa nevű kislány, aki két részben is szerepelt. A rendkívül népszerű, de rövid életű Karsi gyermeke két epizódban volt látható, és a Rideghonban zajló csatát is túlélte. A karakter soha nem találkozott Sansával, azonban a Kit Harington által játszott Havas Jon mentette meg attól, hogy belőle is élőhalott legyen. A Trónok harca rajongók szerint valószínűleg nem róla, hanem a 8. szezonban látott, ugyancsak Willa nevű lányról nevezhette el Sophie Turner és Joe Jonas első gyermeküket. A deresi szolgálólányt Alice Nokes alakította, aki még Tormundnak is beszólt, hiszen közölte a marcona férfival, hogy nyugodtan érjen hozzá, ő ugyan nem fél a vadaktól.

A brit Metro arra hívja fel a figyelmet, hogy egy olyan Trónok harca szereplőt is Wyllának hívtak a sorozatban, aki soha nem tűnt fel a képernyőn. Ned Stark ugyanis azt hazudta nejének, Catelynnek az első évadban, hogy egy Wylla nevű nővel való afférjából született Havas Jon.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban