Pár hete írtuk meg, hogy áprilisban folytatódik a Cobra 11, a 20. évad premierje vasárnap 18:50-kor lesz az RTL Klubon. Az új szezon előzetesét itt mutattuk meg, melyben több fontos szereplő távozik és néhány új is érkezik.

Az új etap második epizódjában búcsúzik a sorozat egyik eredeti szereplője, Gottfried Vollmer. A Dieter Bonrath-ot alakító színészt 18 év után, 2015-ben írták ki a sorozatból idős korára való hivatkozással, az ügyről bővebben itt írtunk. Ugyanebben az epizódban eltűnik a Frau Schrankmann-t játszó Kerstin Thielemann is, aki visszatérő szereplőként a szigorú államügyésznőt formálta meg. Helyükre a harmadik epizódban két új szereplő érkezik.

Mathias Herrmann dr. Thomas Sandert, az új államügyészt alakítja majd. A színész korábban olyan német sorozatokban szerepelt, mint a SOKO vagy épp a Tatort. Új szereplő lesz még a dr. Isabel Frings, rendőrpszichológust megformáló Susan Hoecke, akinek szintén van sorozatos múltja, a Magyarországon pár napja bemutatott A hegyimentőkben (Die Bergretter) szerepelt. Egyik friss színész sem marad sokáig, az új államügyész nyolc, míg a rendőrpszichológus hat epizód után távozik is a szériából. Érdekesség, hogy mindketten feltűntek már a Cobra 11-ben, egy-egy rész erejéig, de más karaktert alakítottak. A változások miatt a legújabb Cobra 11 évadban talán a második és a harmadik lesznek a legfontosabb részek. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna