Számos izgalmas sorozatpremierrel és saját gyártású tévéműsorokkal nyitja az őszt a többek között a VIASAT3-at, a VIASAT6-ot, az AXN-t és a Sony Maxot is üzemeltető Sony Pictures Television. A tévétársaság több népszerű krimiszériát is új évaddal folytat, emellett vígjátékok és realityk színesítik majd a kínálatot.

A VIASAT3 legismertebb műsorai új szezonnal térnek vissza, hiszen többek között folytatódik az Észbontók. A műveletlenségi vetélkedő 8. évadát ismét Kovács Áron vezeti. A produkció a csatorna egyik legsikeresebb műsora, melyben sztárcsapatoknak kell kitalálniuk, hogy az észbontók helyesen tudják-e a választ a nekik feltett kérdésekre. Emellett a Feleségek luxuskivitelben is új részekkel jön a csatornára.

A VIASAT6-on szeptember 10-én, 23:00-kor folytatódott a Marvel”s Runaways a 3. évadával, melyben egy csapatnyi fiatal szuperképességeik birtokában harcolnak a gonosz ellen. A csatornán még az őszi szezonban bemutatkozik a Celebcella című saját gyártású reality is, melyben hazai sztárokat zárnak steril környezetbe és azt vizsgálják, hogyan bírják a bezártságot közösségi média, mobiltelefon és emberi kapcsolatok nélkül. Ezen kívül új etappal tér vissza a Totalcar , amiben a jól ismert autós teszteken kívül egy zöld projektbe is belevág Bazsó Gábor és Winkler Róbert. Egy új formátumot is bemutat a közeljövőben a VIASAT6, érkezik a Here Come the Girls szórakoztató reality hazai verziója, a Balhés csajok.

hirdetés

Az AXN-en szeptember 14-én, hétfő este 21:00-kor debütál a Manifest című misztikus sorozat második évada, mely a 828-as járat legénységének és utasainak történetét folytatja, akik egy viharos utat követően 5 és fél évre köddé válnak. A világ halottnak hiszi őket, visszatérésük után azonban új esélyt kapnak az életre. A nyomozós sorozatok rajongóinak is kedvez a csatorna, hiszen szeptember 23-án 17:00-kor jön az NCIS 14. évada, melyben Nick Torres (Wilmer Valderrama) és Quinn ügynök (Jennifer Esposito) érkezése bolygatja fel a már összeszokott csapat mindennapjait. Szeptember 26-án pedig egy vérbeli európai széria, a Profilozók 10. szezonja jön 23:00-kor az AXN-re melynek új epizódjaiban is Párizsban zajlik majd a bűnüldözés.

A Rólunk szól című felkapott családi sorozat szeptember 12-én, 20:00-kor tér vissza a 4. etapjával a Sony Maxra, melyben a Pearson család megpróbáltatásai folytatódnak. Szeptember 22-én az ismert fürdőruhás reality, a Nagy Ő az édenben jön a 2. szezonjával, a 22:00-kor érkező új részekben tovább izgulhatnak a nézők a rózsaceremóniák kimenetelén. Szeptember 26-án régi ismerősként láthatjuk viszont Hillary Duffot is a Younger 6. évadában, melyben karaktere, Kelsey, a kiadó új vezetőjeként mutatkozik be a nagyközönség előtt. Így változatos kínálatra számíthat, aki a következő hetekben a Sony Pictures Television csatornáit választja.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része