A Nyerő Páros 4. évada szeptember 21-én indult az RTL Klubon és az első adás óta kimagasló nézettségi eredményeket produkál. A keddi napon Dudás Miklós és Szigligeti Ivett estek ki a játékból, így a kezdeti 8-ről 4-re csökkent a párok száma. Még versenyben van Dallos Bogi és Puskás Peti, Rácz Jenő és Gyuricza Dóra, Dér Heni és Bakos Gergő, valamint Járai Máté és Járai Kíra. Azonban nem biztos, hogy közülük hárman lesznek az idei szezon dobogósai, ugyanis a mai adásban egy váratlan fordulat lesz látható.

Szerda este visszakerül, egy korábban kiesett pár a játékba, akik újra teljes értékű versenyzői lesznek a műsornak. Eddig ilyenre nem volt példa a Nyerő Páros történetében. A produkció tavaly 18 epizódból állt, 2020-ban azonban, hosszabb, 20 részes lesz. Utoljára, 2018-ban volt ilyen hosszú a reality, akkor viszont 8 helyett, 9 páros szerepelt benne. Így a SorozatWiki szerint erről a csavarról a 2 epizóddal hosszabb évad miatt dönthettek a Nyerő Páros készítői.

A visszakerülésnek pontos menete, és hogy Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika, Szalay Bence és Czanka Mercédesz, Czutor Zoli és Czutor-Kilián Zsanett, vagy Dudás Miklós és Szigligeti Ivett kerül majd vissza a műsorba, az ma este fog kiderülni.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna