Kedd este egy új szereplő jelent meg a Barátok köztben. A Szabó Máté által alakított Várhegyi Olivér rögtön elég nagy vihart is kavart a Mátyás király téren. A történet szerint ugyanis Aliz felvette szakácsnak, a szemtelensége miatt Krisztián azonnal ki is rúgta. Az utódja azonban szörnyen rossz munkát végzett, így a Rózsa tulajdonosának hamar vissza kellett hívnia a srácot és végül alkalmazta a kávéházban. De honnan lehet ismerős a tévénézők számára?

Szabó Máté 37 éves színművész, akinek több színházi szerepe is volt az elmúlt években. Ezen kívül elképesztő mennyiségű filmben és sorozatban hallható valamelyik főszereplő magyar hangjaként. Többek között olyan nagy szinkronszerepeket kapott, mint az Agymenőkben Sheldon Cooper, az Odaátban Dean Winchester, a Dr. Csontban Zack Addy, a Vámpírnaplókban Damon Salvatore, a Gossip Girlben Nate Archibald, vagy éppen az NCIS: Los Angelesben Marty Deeks.

A Mátyás király tér életét bemutató sorozat új szereplője nem csak néhány hétig lesz látható az RTL Klubon. Szabó Péter, a produkció sajtófőnöke a SorozatWikinek elmondta, hogy hosszabb ideig Barátok közt lesz. Szabó Máté is nyilatkozott a megérkezéséről és karakteréről az oldalunknak.

hirdetés

“Felhívtak a sorozat készítői, hogy lenne egy elsőre kisebb szerep, melyet később szeretnének kibontani. Kérdezték, hogy érdekel-e és mivel pozítív választ adtam, behívtak egy castingra. Ez jól sikerült, így később visszajeleztek, hogy enyém a szerep. A forgatások alatt nagyon jól érzem magam és flottul megy a munka. Szerencsés Gabi kreatív producer által vezetett profi gépezetbe kerültem bele, mint kis fogaskerék” – mesélte az új szereplő. “Várhegyi Olivér egy jó kedélyű, jó akaratú srác. Szakácsként jelenik meg, aki megmenti a bajban lévő Rózsát és ott kezd el dolgozni.”

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy mennyire áll hozzá közel a sorozatban látott mestersége. “Én mint agglegény és vidéki srác, kénytelen voltam elsajátítani néhány receptet a magyar konyhából. Tudok készíteni paprikás krumplit, rántott húst, gulyáslevest és néha-néha, szívesen kísérletezek valami különlegességgel, de alapjáraton főzni nem tudok. Ha néhány szóban kéne válaszolni, akkor azt mondom, hogy nem áll tőlem távol, de nincs is túl közel a szakácskodás. Ezért is izgalmas számomra ezt a karaktert alakítani” – fejtette ki Szabó Máté a SorozatWikinek.

hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre