Nemrég számoltunk be róla, hogy George R. R. Martin az Emmy után tartott eseményen, kifejezetten érdekes dolgokat mesélt egy esetleges Trónok harca előzménysorozattal kapcsolatban. Az író kijelentette, hogy részéről semmi akadálya egy spinoffnak, hiszen jelenleg is több ezer oldalnyi kész történettel rendelkezik, amelyek mind Westeros rendkívül tartalmas múltjába engednek betekintést. A meglepő kijelentés után a produkció mögött álló egyik író, David Benioff sem volt rest megosztani a véleményét az érdekes felvetést illetően:

„George egy hatalmas és rendkívül gazdag világot teremtett. Biztos vagyok benne, hogy lesznek még Westerosban játszódó sorozatok, azonban jómagam és D. B. Weiss számára a Trónok harcával véget ér a kaland.” Benioff tehát világossá tette, hogyha lesz is bármilyen előzménye a Trónok harcának, abban ő és író társa már semmilyen formában nem fog visszatérni.

A rajongók és az HBO számára is rossz hír a készítők távolmaradása az esetleges testvérsorozattól, ugyanis a Trónok harca Benioff és Weiss nélkül biztosan nem jutott volna ilyen messzire. Ennek fényében pedig a csatorna remélhetőleg megpróbálkozik majd a páros visszacsábításával, mivel a lehetséges utódok felkutatása nagyon nehéz feladat lenne. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része