Az HBO nemrégiben bejelentette, hogy SJ Clarkson személyében női rendezőt kap a Trónok harca előzménysorozatának pilot epizódja. Kevesen tudják, de a direktor eredetileg a legújabb Star Trek filmet készítette volna, most azonban úgy tűnik, hogy semmi nem lesz a híres sci-fi mozis folytatásából. A Star Trek filmes univerzumát 2009-ben rebootolták, J. J. Abrams rendezte az első részt és a 2013-ban érkezett a Sötétségben – Star Trek című felvonást is. A 2016-os Star Trek: Mindenen túl című harmadik filmet Justin Linre bízták, ez az alkotás viszont mind a pénztáraknál, mind pedig kritikailag nagyot bukott.

A baj hatalmas, a hírek szerint ugyanis nem sikerült megegyezni sem Chris Pine-nal (James T. Kirk), sem pedig a karakter apját alakító Chris Hemsworth-szel sem, pedig kettejük nagy találkozása az új részben sokakat érdekelt volna. A Star Trek 4 készítő és főszereplő nélkül maradt, a gyártó filmstúdió, a Paramount Pictures pedig nem kíván nyilatkozni az eset kapcsán. A Star Trek – Nemezis bukása és az Enterprise elkaszálása után sok évet kellett várni arra, hogy a Star Trek franchise magához térjen, miután azonban J. J. Abrams a Star Wars új trilógiáját választotta inkább, az általa készített reboot szépen lassan megbukott.

A kis képernyőn ennek ellenére a Star Trek: Discovery él és virul, hamarosan bemutatkozik a sorozat második évada. Emellett jön még egy teljesen új széria, Patrick Stewart (Picard kapitány) főszereplésével, illetve egy frissen bejelentett Discovery spinoff is, mely Michelle Yeoh karakterére fog építeni.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát