Megérkezett az ősz, ezzel együtt pedig beindul a sorozatdömping a magyar HBO GO-n, ugyanis 2019 végéig közel 40 premier sorozat vagy új évad érkezik az online videotárra. Több szuperhősös produkció jön hamarosan, de ezeken kívül regényadaptációk, misztikus és európai szériák is felbukkannak az HBO GO őszi kínálatában.

Az HBO GO szeptemberi kínálatáról már korábban beszámoltunk, ebben a hónapban a Szóljatok a köpcösnek! című klasszikus film sorozatverziója, a Manifest című misztikus széria teljes első etapja, a botrányos Fülledt utcák 3. és egyben befejező évada, valamint a Room 104 új részei is elérhetővé válnak az online videotáron.

Az október rögtön egy történelmi sorozattal kezdődik az HBO GO-n, a Nagy Katalin október 3-án kerül fel a kínálatba, míg a tévés premier egy nappal később, október 4-én lesz az HBO-n. A 4 részes miniszéria főszerepében Helen Mirren lesz látható, a történet pedig Katalin uralkodásának második felére és a Patyomkin katonai parancsnokkal való viharos kapcsolatára koncentrál majd. Október 7-én megérkezik Kate Kane (Ruby Rose) is az online videotárra, a Batwoman sorozatot rengetegen várják, mert komoly megújulást hozhat A zöld íjász által megkezdett DC-univerzumba.

hirdetés

Október 21-én az HBO GO-n, pár nappal később, november 1-jén pedig az HBO-n is nézhető lesz az Alaska nyomában (a harmadik képen) című regényadaptáció. A tinikről szóló felnövéstörténet középpontjában Miles Halter (Charlie Plummer) áll, akit elbűvölnek a híres emberek utolsó mondatai és nagyon unja a kisvárosi hétköznapokat. A bentlakásos iskolában találkozik a fiú Alaska Younggal (Kristine Froseth) és Chippel (Denny Love), akik megváltoztatják az életét. A sorozat összes része egyszerre kerül fel az HBO GO-ra.

A szuperhősös szériák rajongóinak jó hír, hogy október 21-én az HBO-ra és az HBO GO-ra jön még Damon Lindelof új produkciója, a Watchmen (az első képen). Ez a sorozat az HBO egyik legjobban várt őszi premierje, amelytől a Watchmen: Az őrzők c. 2009-es film és a képregények tükrében sokat várnak az emberek. A 10 részes sorozat heti bontásban lesz elérhető az HBO GO-n és az HBO-n. A főszerepekben az Oscar-díjas Regina King, Jeremy Irons és Louis Gossett Jr. láthatóak. A produkció egy érdekes alternatív világba kalauzol, ahol a maskarás hősök törvényen kívüliekké váltak erőszakos módszereik miatt.

Még októberben megérkezik az HBO GO-ra Tom Perrotta regényének 7 részes adaptációja, a Mrs. Fletcher is, amelyben egy olyan egyedülálló anyát ismerhetünk meg, aki új életet kezd, miután gyermeke egyetemre megy és kirepül a családi fészekből. Perrotta neve a magyar sorozatnézőknek A hátrahagyottak miatt lehet ismerős, az HBO az író misztikus könyvét lenyűgözően dolgozta fel. A természetfeletti történetek imádóinak jó hír, hogy november 5-én debütál az HBO-n és az HBO GO-n Az Úr sötét anyagai című széria (a második képen), amelyben a Logan tehetségét, Dafne Keent láthatjuk a főszerepben, aki egy különös összeesküvésről rántja le a leplet. A produkciónak igazi sztárszereposztása lesz, Keen mellett James McAvoy (X-Men, Az) és Ruth Wilson (A viszony, Luther) is főszereplők lesznek benne.

November 8-án az HBO GO-n debütál a Mocsárlény című 10 részes, 2019-es újdonság is. A széria egyszerre kerül fel az online videotárra. A történet egy biológusról szól, aki visszatér a kisvárosba, ahol felnőtt, mert meg akarja akadályozni egy titokzatos kór terjedését. A DC-s szuperhősös sorozat jó kritikákat kapott, ennek ellenére gyorsan elkaszálták. A 13 részesre tervezett 1. évadot pedig így befejezetlenül hagyták sokak bánatára.

Novemberben jön az HBO GO-ra és az HBO-ra egy, az 1980-as évek Csehszlovákiájában játszódó kémtörténet, a 6 részes Eszmélet. Azoknak a nézőknek, akik szeretnek az online videotáron európai szériákat nézni, jó hír, hogy még novemberben jön a román Aranyéletnek tartott Az Árnyak 3. szezonja és a lengyel határvidéken játszódó A falka 3. etapja is. (Fotók: HBO)

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor indul a Gólkirályság 2. évada az RTL-en

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel