.

Rengeteg saját gyártású műsorral készül ősszel a SuperTV2

Írta: KTL | 2016. augusztus 03. 14:03
A TV2 Csoport bejelentette, hogy milyen műsorok lesznek láthatóak ősszel a SuperTV2-n és azok mely időpontba kerülnek. A legfontosabb hírt, hogy a Jóban Rosszban augusztus végétől a TV2-ről eltűnik és kizárólag a SuperTV2-n folytatódik már itt megírtuk. Továbbá újra ezen a csatornán lesz látható az Édes Élet, ide kerülnek a Star Academy kísérőműsorai és egy nagyszabású show-val, a Sztárban Sztár +1 kicsivel is készülnek. Részletek a SuperTV2 közleményében: A TV2 Csoport portfólió-bővítésének kiemelt célkitűzése a SuperTV2 nagycsatornává pozícionálása, a TV2 megerősítése és az új kábelcsatornák indítása. Az elmúlt időszak legdinamikusabban fejlődő kábelcsatornájaként a SuperTV2 célja, hogy az ország harmadik legnézettebb csatornája legyen. A nézők megtalálhatnak mindent, ami a nagycsatornák programkínálatára jellemző: exkluzív sajátgyártású műsorok, napi sorozat és egy hétvégi showműsor.
A hétköznap esték egy nagycsatorna programkínálatával várják a nézőket. 18.25-től az ősz nagyszabású beköltözős tehetségkutatójának kísérőműsora jelentkezik élőben, a Star Academy Warm-up. Ezt követően, 19.05-től új részekkel folytatódik a sztárok életét bemutató konstruált reality, az Édes Élet. Majd 20.20-tól a közkedvelt napi sorozat, a Jóban Rosszban legújabb premier epizódjai lesznek láthatóak, amelyet minden este 21:00-tól egy Szuperfilm követ. Az esti film után élőben jelentkezik a Star Academy háttérműsorának esti kiadása, a Star Academy Backstage. Az ősz nagy durranásokat tartogat, nem várt fordulattal költözik át a Jóban Rosszban a SuperTV2-re. Liptai Claudia örömteli gyermekvállalása kisebb fejtörést okozott a forgatókönyvíróknak. Hogy végül mi lesz Alexa sorsa, azt már kizárólag a SuperTV2-n láthatják a nézők. Hamarosan új, fiatal karakterek is színt visznek a Csillagvirág Klinika mindennapjaiba. De nemcsak a hétköznap esték, hanem a hétvége is tartogat meglepetést. A TV2 nagysikerű, igazi közönségkedvenc produkciója egy izgalmas csavarral még több nevetést ígér. A Sztárban Sztár +1 kicsi 10 hetes műsorfolyamában a korábbi évadok sztárénekesei és jól ismert gyermektehetségek változnak át és adnak elő közösen, nemzetközi és hazai slágereket.
„Nagyon fontos mérföldkőhöz érkeztünk a SuperTV2 történetében. A piacon egyedülálló mértékű programinvesztíció eredményeként kiemeljük ugyanis a konzerv csatornák sorából és a nagycsatornák közé lép. Hatalmas beruházásról van szó, amire még nem volt példa Magyarországon egy kábelcsatorna esetében. Mostantól csak itt lesz látható a Jóban Rosszban, ami az ország egyik legismertebb tévés brand-je, hosszútávú terveink vannak a sorozattal. Célunk, hogy a további saját gyártású produkcióknak, exkluzív tartalmaknak és élő show-nak köszönhetően a nézők rövidesen a harmadik nagycsatornaként tekintsenek a SuperTV2-re. És ez még nem minden, további meglepetésekkel készülünk még a szezonban" – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport kábelcsatorna programigazgatója. Augusztus 29-től nemcsak műsorkínálatában, hanem arculatában is megújul a SuperTV2. Az új arculatot a TV2 Csoport kreatív csapata valósította meg, a csatorna célcsoport igényeinek megfelelően és a legfrissebb televíziós trendeket figyelembe véve. A grafikai elemek szorosan kapcsolódnak egymáshoz, így a néző egy folyamatos adásmenetbe csöppen bele, vágások nélkül, dinamikus mozgásokkal.


További hírek

A mi kis falunk készítőitől érkezik új napi sorozat a TV2-re

47 évesen elhunyt Marschall Péter

Ezekkel a műsorokkal készül az őszre az RTL Klub és az RTLII

Új nevet kap az egyik magyar tévécsatorna


Hozzászólások