Nemrég írtunk arról, hogy több premier sorozat is debütál a hazai HBO csatornákon. Nos, a tévéadó nem áll meg, és tavasszal az online videós szolgáltatásukra, az HBO GO-ra is számos új sorozat, idehaza még nem látott premier évadok érkeznek.

Március 8-án kerül fel az HBO GO-ra magyar felirattal a Hátborzongató (Freakish) című tinihorror első, tíz részes évada, melyet egy héttel később, március 15-én a második, szintén tíz részes etap is követ. A Hátborzongató premierjével egy napon, 8-án debütál felirattal az HBO online videós szolgáltatásán A titok (Guidance) című drámasorozat első szezonja, melyet 15-én a második, 22-én pedig a harmadik is követ. A széria többek között bemutatja, milyen rossz hatással is van társadalmunkra a közösségi média.

Szintén március 8-án láthatja először a közönség a Gyilkos játékokat (Heathers), mely az 1988-ban bemutatott azonos című fekete humorú filmvígjátékon alapul. A sorozat először magyar felirattal, majd pedig később szinkronnal is elérhető lesz. Március 14-én debütál A pénz hálójában (Bad Banks) című hat részes minisorozat, március 30-án pedig a Szirén (Siren) című tíz részes misztikus széria első epizódja kerül a GO kínálatába. A szinkronra tehát itt is várnunk kell.

hirdetés

Március 26-án két újdonságot is elindít az HBO: bemutatkozik a Barry (Barry) című, bérgyilkosról szóló vígjátéksorozat, valamint a Donald Sutherland, Hilary Swank és Brendan Fraser főszereplésével, John Paul Getty III elrablásáról szóló, igaz történet ihlette drámasorozat, a Bizalom (Trust) első epizódja is az HBO GO-n.

Az országos premierek mellett új részekkel folytatódnak először csak feliratosan a már jól ismert HBO-s tartalmak. Március 5-én indul a Diane védelmében (The Good Fight) második évada, március 19-én startol A biznisz (El Negocio) negyedik etapja, március 26-án pedig a két új széria mellett elkezdődik a Szilícium-völgy (Sillicon Valley) ötödik és a Milliárdok nyomában (Billions) harmadik szezonja is. Az HBO GO itt érhető el.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna