Közeleg a nyár, egyre melegebb a hőmérséklet és március 27-től az RTL Klub is tavaszi műsorrendre vált. Az új struktúrában több műsor és sorozat is szünetre megy, amelyek pedig képernyőn maradnak, teljesen új időpontba kerülnek. Lássuk a részleteket.

A Fókuszt estéről újra délutánra, 17:25-re pakolják ezért borul az összes délutáni időpont. A kis menyasszony 14:15 helyett 13:40-kor kezdődik, a Szulejmán ismétlése véget ér, helyette pedig 13 óráról 14:20-ra kerül az Éjjel-Nappal Budapest ismétlése. 15:25-kor A Konyhafőnök VIP előző napi része lesz adásban, míg a Story Extra 17:25 helyett 16:55-kor kezdődik majd. Az RTL Híradó változatlanul 18:00-kor lesz látható.

18:55-től indul az RTL Klub népszerű főzős műsorának új változata, A Konyhafőnök VIP. A produkció miatt minden esti tartalom jelentősen későbbre kerül, vagy szünetre megy. Az Éjjel-Nappal Budapest 19:30-ről 20:25-re kerül. A legrosszabbul a Barátok közt nézői járnak, ugyanis éjszakára pakolják a produkciót. A sorozat a mostani 20:55-es időpont helyett hétfőn 21:35-kor, kedden 21:45-kor, szerdától pedig minden hétköznap 21:50-kor lesz látható. Utóbbi kezdés pedig rekordkéső a széria történetében.

hirdetés

A Dr. Csont 11. szezonja szünetre megy, a Keresem a családom, A mi kis falunk és a Gyertek át! pedig a héten évadzáró adások után szintén pihenőre vonultak. Az esti, heti tartalmak 22:25-kor kezdődnek majd. Hétfőnként a Dr. Csont 10. szezonbeli ismétlése lesz látható. Kedden folytatódik a Castle decemberben szünetre ment 7. évada. A mostani sorozatok közül a Szulejmán lesz az egyetlen, ami továbbra is friss epizódokkal marad műsoron, de 50 perccel később lesz látható szerdánként.

A Halálos fegyver 1. etapja szintén új részekkel jelentkezik, de péntek helyett csütörtökön. Péntekenként jön a Showder Klub új évada, mely elsőként az RTLII-n, majd az RTL Klubon is képernyőre kerül. Ezúttal a Showder Klubból jól ismert humoristák önálló estekkel jelentkeznek.

A Cobra 11 kimaradt epizódjai csütörtök helyett a jól megszokott vasárnap 18:50-es időpontban folytatódnak. Március 26-án és április 2-án 21. évados jelölésekkel képernyőre kerülnek a 20. etap le nem adatott 16-17. részei, majd az évadzáró is képernyőre kerül. Valamikor a tavasz későbbi részében indul az új Házasság első látásra, visszatér a Reggeli és várhatóan az 1 perc és nyersz! új évada is megérkezik. (Fotók: RTL Klub)

hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél