A 2019-es X-Faktor október 5-én indult el az RTL Klubon, és már a válogatóktól kezdve hétről-hétre brutális nézettségi eredményeket ért el a tehetségkutató. Az előző két hétvégén szombaton és vasárnap is X-Faktor ment az RTL Klubon, ugyanis a Tábor és a Mentorok háza adásai voltak láthatóak. Most újabb szakaszához érkezik a műsor, november 16-től kezdődnek az élő show-k. Ezek az adások rekordhosszúak lesznek, ma este 8-tól éjfélig X-Faktor lesz az RTL Klubon.

A műsor első élő show-jába Dallos Bogi mentoráltjai közül Huszár Aletta, Dárdai Blanka és Bagdi Enikő jutottak be a Lányok között, míg Gáspár Laci, 25 éven felüliekből álló csapatában Anti bácsi, Burai Renátó és Zdroba Patrik versenyeznek még. Puskás Peti három, még megmaradt zenekarnak egyengeti az útját a ma esti adásban, ők a C.O.O.L., a Speranta és a Take 3. A Fiúk között Manuel, Ruszó Tibi, és Vanek Andor tartoznak ByeAlex mentoráltjai közé.

A tehetségkutató 2020-as, tizedik évadát a kiváló nézettség miatt már november elején berendelték, Kolosi Péter, az RTL az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója a Big Picture televíziós konferencián jelentette be a folytatást.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát