Szeptember 5-én, hétfőn indult a TV2 legújabb kábelcsatornája. A Prime-ra – mint ahogy korábban megírtuk – rögtön az első héten három magyarországi sorozatpremier is érkezik. Kedden el is indult a Scream Queens – Gyilkos történet, míg szerdán a megérkezett a Zoo – Állati ösztön. Most pedig jön a harmadik széria is, melyet nagyon sok sorozatrajongó már régóta várt, hogy itthon is megjelenjen.

Ma este lesz lesz a Gotham premierje Prime-on. A produkció mostantól csütörtökönként 22 órától kerül képernyőre. A sorozat 2014 őszén indult Amerikában az egyik legnézettebb ottani csatornán, a FOX-on. A szériából azóta már a 2. évad is képernyőre került, sőt mivel elégedettek az eredményeivel, berendelték a 3. etapot is. A folytatás szeptember 19-én érkezik a tengerentúlra. A sorozat mindkét eddig képernyőre került évada 22 részből áll.

A Gotham szinte összes főszereplője látható volt már korábban egy-egy népszerű sorozatban: Ben Mckenzie (A narancsvidék), Donal Logue (Kemény Motorosok, Különleges ügyosztály), Morena Baccarin (Homeland: A belső ellenség, V, mint veszélyes), John Doman (Különleges ügyosztály, Vészhelyzet), Sean Pertwee (Sherlock és Watson), Jada Pinkett Smith (Trinity kórház).

hirdetés

A történet a DC képregények egyik legnagyobb hősének, Batmannek a városába kalauzolja el a nézőket. Egy olyan korba, ahol a denevérember legendája még nem kezdődött el és Bruce Wayne még csak egy szüleit éppen elvesztett gyermek. A sorozat a Wayne házaspár meggyilkolásával veszi kezdetét, amely egy olyan lavinát indít el, ami a későbbiek folyamán olyan legendás gonosztevők létrejöttét alapozza meg, mint Pingvin, Rébusz, Macskanő, Méregcsók vagy Joker. A fiatal és még tapasztalatlan rendőr – James Gordon – és veterán társa – Harvey Bullock – ebben a káoszba fulladó és maffiaháborúktól hemzsegő városban vállalkozik a lehetetlenre, az igazságszolgáltatásra. Vajon képesek lesznek erre, vagy őket is beszippantja a várost lassan bekebelező sötétség? Kiderül csütörtök esténként a Prime-on!

(A cikket a TV2 Csoport támogatta.)

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része