Még az ősz elején számoltunk be mi is arról, hogy az RTL Magyarországgal együttműködve indítja el a Viacom hazánkban a több országban is jelen levő, elsősorban a fiatal férfiaknak szóló kábeladóját, a Spike-ot. Az RTL Spike névvel induló tévécsatorna december 1-jén kezdi meg sugárzását és a hazai háztartások közel háromnegyedében már elérhető is lesz.

Az induló kínálatban a korábban bejelentett sorozatok és műsorok közül nem mind kapott helyet, ami azt jelenti, hogy pár igazi aduászt majd csak jövőre játszanak ki. Azonban idén sem maradunk premierek nélkül, ugyanis a délutáni és esti Cobra 11 és Gyilkos elmék ismétlések után tíz órától érkeznek majd az új sorozatok és egy saját gyártás is.

December 1-jén 22:00-kor indul a Bellator című műsorsorozat, melyben a legkeményebb harcművészek legkeményebb csatáit követhetjük majd nyomon hétről hétre több este is. December 2-án este tízkor debütál idehaza magyar szinkronnal a Sötét árvák (Orphan Black), melyet 23:10-től a magyar gyártású készítettPlayback párbaj új epizódja követ.

December 4-én, vasárnap este tízkor mutatkozik be A visszatérők (The 100), a sorozat új részei azonban nem a hétvégén, hanem kedd esténként kerülnek majd képernyőre. Vasárnap 22:00 és éjfél között csak megismétlik A visszatérők és a Sötét árvák aktuális, heti epizódjait.

hirdetés

A Wynnony Earp, az iZombie vagy éppen az idehaza már a Cinemaxon is futott Ash vs. Evil Dead premierjére jövő évig várnunk kell.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora