Az Izaura TV-n jelenleg több, egykoron a TV2-n látható török sorozat ismétlése fut. Láthatjuk többek között a Megtört szívek, a Kuzey Güney – Tűz és víz, A szultána és a Fatmagül epizódjait is. Ez utóbbi azonban október 22-én befejeződik, és a helyén elindul egy, a TV2 Csoport csatornáin már rég nem látott török produkció. A Seherezádé volt a TV2 legelső török sorozata, mely 2011 áprilisa és szeptembere között volt látható. Nem sokkal a finálé után, 2011 végétől a FEM3 megismételte, és most közel hat év szünet után visszatér a csatornacsaládra.

A Seherezádé október 23-tól, minden hétköznap este 20 órakor lesz adásban az Izaurán. A történet középpontjában Sehrezat, a tehetséges fiatal mérnöknő áll, aki egy jó nevű építőipari vállalatnál dolgozik. Ötéves kisfiánál leukémiát diagnosztizálnak, és azért, hogy megmenthessék az életét, egy sürgős, és nagyon drága műtétre lenne szükség. Sehrezat reménytelenül kutatja a lehetőségeket, és egyedüli megoldásként a pénz előteremésére főnöke, Onur ajánlata kínálkozik. A férfi ugyanis állja a műtét összegét, cserébe azért, hogy a nő titkokban vele töltsön egy éjszakát.

A sorozat női főszereplőjét Bergüzar Korel alakítja, míg férfi partnerét a később a Szulejmánnal világhírűvé váló Halit Ergenc formálja meg. A Törökországban eredetileg 2006 és 2009 között vetített Seherezádé magyarul 158 epizódból áll, és ha nem lesz nagy szünet a vetítésben, akkor várhatóan jövő nyár elején fejeződik be az ismétlése az Izaurán.

hirdetés
hirdetés

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát

Berendelték az egyik Star Trek sorozat következő évadát

Ezek a vadonatúj filmek érkeznek áprilisban a Netflixre

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának első hetének vendégei