Az HBO nagysikerű western sci-fi sorozatának 2. évada azzal ért véget, hogy Dolores kiszabadult a való világba és eltervezte, hogyan áll majd bosszút az embereken amiatt, ahogy az androidokkal viselkedtek. Lisa Joy és Jonathan Nolan most bővebben nyilatkoztak arról, miképp képzelik el a folytatást a 3. évadban. A széria második évada június 24-én búcsúzott el a nézőktől, a 10 részes etapban többek között olyan újdonságokat láthattunk, mint az indiai és a japán kalandpark.

“Radikális változásokat ígérünk az új részekben. A Westworld karaktereit az teszi izgalmassá, hogy nem emberekről szól a történet. Habár az embereket is hasonló szabályok és körforgás köti meg, nem várható el, hogy ugyanazt tartogassa a sors nekik, mint az androidoknak. A robotok számára mást jelent az, hogy az életük véges, más szemmel látják a világot. Dolores sztorijával kapcsolatban is hosszabb életútról beszélünk, nagyobb célokról, mint amiről egy szimpla ember álmodhat” – árulták el a showrunnerek a Hollywood Reporternek.

Jonathan Nolanék ígérete szerint a 3. évad olyan lesz, mint egy új fejezet egy könyvben. A készítők fejében már régóta körvonalazódnak a következő etap történései, így várhatóan nem esnek majd ugyanabba a hibába, mint a Lost alkotói, akik ad hoc fejezték be a misztikus produkciót. A Westworld csapata még nem kezdte el az új szezon forgatását, a folytatás premierdátuma sem ismert egyelőre.

hirdetés
hirdetés

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora