Szeptemberben és októberben új és visszatérő sorozatokkal, valamint tévéműsorokkal lesz teli az RTL Most+. Az RTL Magyarország prémium platformja mostanra többek között a Telenor MyTV, a Vodafone-UPC, a UPC Direct tévés ügyfelei, a Tarr Kft, a Kapos-NET, illetve a Sághy-Sat előfizetői számára is elérhető. Emellett a szolgáltatás megérkezik a MinDig TV Extrásokhoz is. Nézzük, milyen újdonságokra számíthatnak az RTL Most+ felhasználói a következő hónapokban!

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Drága örökösök negyedik és egyben utolsó szezonja már szeptember 18-án megérkezik az RTL Most+-ra. A falus sorozat további részei a tévés premiert megelőzve láthatóak majd ugyanitt. Emellett az RTL Magyarország több saját gyártású szériája ismét felkerül a prémium platformra, szeptember 25-től visszanézhetővé válik a sokak által az Aranyélethez hasonlított Mellékhatás. Október 9-től az ügyefogyott rendőrőkről szóló Jófiúk, október 23-tól pedig az Alvilág csatlakozik az RTL Most+ kínálatához.

A talkshow-k rajongóinak jó hír, hogy az eredetileg a Spektrum Home-on látható NőComment legújabb részei már egy héttel a televíziós premier előtt felkerülnek majd az RTL Most+ kínálatába. A műsorban ismert női hírességek, úgy mint Gryllus Dorka, Osvárt Andrea, Dobó Kata, vagy éppen Ábel Anita beszélgetnek aktuális témákról. Október 23-tól Igazi krimi néven új műfajjal bővül a prémium platform, melynek részeként olyan műsorok lesznek láthatóak, mint a Bűnös lelkek, a Manson: Az elveszett felvételek, a Végzetes vonzalom, az Óvakodj a szomszédodtól!, vagy épp az Elásott bűnök.

hirdetés

A Hazai Extra almenüjében pedig az Észbontók első négy évada, a Feleségek luxuskivitelben első két szezonja, valamint a Spektrum Home-on látható, Dombóvári István vezette Tesztbeszéd is visszanézhető. Azok pedig, akik a legfrissebb hírekre vágynak, minden hétköznap a 22:00 órától elérhető hírösszefoglalóban, a késő esti híradó előtt értesülhetnek a legfrissebb eseményekről az RTL Most+ felületen.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban