A Sony Pictures Television CE a héten megrendezett sajtóeseményén jelentette be, hogy az általuk hazánkban üzemeltetett tévécsatornákon milyen saját gyártású műsorok, premier sorozatok és évadok is lesznek majd láthatóak ősszel.

A VIASAT3-ra a saját produkciók – mint például az Észbontók, a Feleségek luxuskivitelben vagy a Lakástalkshow – mellett megérkezik a közkedvelt krimisorozat, a Lucifer harmadik évada. A fantasy műfaj rajongóinak nyújthat szórakozást a Shannara – A jövő krónikája második etapja, és a képregényes felhozatalt erősíti majd a Marvel”s InHumans, melynek hazai, feliratos premierjére a Cinema City IMAX mozitermeiben került sor. A szinkronos bemutatkozás a VIASAT3 képernyőjén lesz.

Az AXN-re már több újdonság is megérkezett az ősz elején, ezekről részletesen itt írtunk, azonban a Sony az ősz folyamán még több premierrel készül erre a tévécsatornára. Náluk lesz látható először a klasszikus sorozat, a MacGyver tavaly bemutatott, fiatalos feldolgozása, a SWAT – Különleges kommandó című film alapján készült SWAT című akciószéria, valamint a Lost – Eltűntekhez hasonlítóan misztikus The Crossing és a Wisdom of the Crowd, mely egy olyan, napjainkban játszódó krimisorozat, ahol telefonos applikáció segítségével mindenki segítheti a rendőrök munkáját.

hirdetés

Az október 3-án induló két új tévécsatorna, a Sony Max és a Sony Movie Channel közül előbbire érkezik az Anyaság túlsúlyban (American Housewife) első és a Rólunk szól (This Is Us) második évada. A VIASAT6 műsorán pedig már a héten elindult több évadfolytatás, ezekről ide kattintva tudhattok meg többet.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna