Hamarosan jön a tavasz, ami az AXN-nél mindig sok újdonságot jelent a sorozatrajongók számára. Rögtön a harmadik napján, március 3-án pénteken, a délutáni műsorsávban 16:05-kor indul az Észlelés (Perception) második évada. A produkciót még 2014-ben hozta be hazánkba a Universal Channel. Ez a szezon 14 részből áll és minden hétköznap lesz látható. A szériából ezután már csak egy harmadik, 15 részes etap van hátra.

Néhány nappal később 6-án, hétfőn 23:00-kor jön Az indíték (Motive), kanadai sorozat utolsó előtti, harmadik évada. Az etap a szokásos 13 részt tartalmazza, mely 2015 tavaszán futott az észak-amerikai országban. A produkció tavaly nyáron kapott egy utolsó, negyedik szezont, majd a CTV csatorna elkaszálta. A sorozat rendhagyó módon, az áldozat és a gyilkos szemszögéből mutat be gyilkosságokat.

Március 15-én, szerdán három csatornapremier és egy folytatás is vár a nézőkre. Először az esti sáv első órájában, 18:00-tól indul a Kékpróba (Rookie Blue), szintén kanadai sorozat, melyet a Universal Channel mutatott be először itthon. A széria összesen 6 évadból áll, most az első etap 13 részét láthatjuk majd a csatornán. Kicsit később, 21:00-kor érkezik az Intelligence – A jövő ügynöke, melyet szintén a Universal Channel adott le néhány éve. Az egész széria mindösszesen 13 részből áll, ami még 2014 tavaszán futott a CBS-en.

hirdetés

Rögtön utána, 22:00-től indul A nagy fogás (The Catch), amit tavaly ősszel a VIASAT3 már bemutatott itthon. A tengerentúlon az ABC csatornán fut, márciusban indul majd a második etapja. Végül pedig 23 órától jön a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? 3. évadának folytatása, melyet december végén küldött szünetre a csatorna. Március 15-én a 3×08-as részével folytatódik a széria.

A hónap végén, március 29-én érkezik Az uralkodónő (Reign) harmadik évada. A széria tavaly kapott egy esélyt egy negyedik évadra, ami idén februárban indult Amerikában, ám még előtte, decemberben bejelentette a CW, hogy az lesz az utolsó évada, mely már csak 16 részből áll majd.
Valamikor márciusban folytatódik még a Vészhelyzet: Los Angeles, a Lángoló Chicago 2. évada és A szépség és a szörnyeteg 4. etapja, de azt még nem tudni, hogy pontosan mikor.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része