Lassan befejeződik a tévés szezon és a legnépszerűbb kisképernyős produkciók szünetre vonulnak. A nyáron azonban a magyar HBO több premierrel is készül azoknak a dráma és szitkom rajongóknak, akik a strandolás után egy kis tévézéssel pihennének. Rögtön június 1-jétől kezdődik a dömping, melynek részeként új szériával jelentkezik többek közt a Sherlock sztárja, Benedict Cumberbatch, de a katonai sorozatok és a stand-up komédia kedvelőinek is lesz bőven néznivaló!

A C.B. Strike a Harry Potter szerzőnőjének, J. K. Rowlingnak a detektívregényein alapszik, a produkció első évada június 1-jén debütál az HBO GO-n, a Cinemaxon pedig június 2-án, 20:50-kor jön szinkronnal a szezonnyitó. A frissen bemutatkozó dráma első évada 7 részes lesz. A semmi közepén (The Middle) című családi vígjátéksorozat 9. etapja az HBO 3-ra jön június 3-án, 12:00-kor, nagy irammal, ugyanis a rajongók tripla részekkel nézhetik majd a szitkomot.

Június 4-én, felirattal debütál a csatorna egyik újdonsága, az Utódlás (Succession) című sorozat, melynek szinkronos premierje június 17-én lesz, 19:00-kor az HBO3-on. A produkció egy diszfunkcionális család kalandjait meséli majd el, akik egy fontos médiabirodalmat tartanak az irányításuk alatt. Habár a Superman előzménysorozat, a Krypton HBO GO-s premierje március 29-én már megvolt felirattal, a szinkronos nézőknek jó hír, hogy június 19-én, 20:00-kor magyar hanggal is látható lesz a DC-sorozat az HBO műsorán.

hirdetés

Az ifjú Sheldon (Young Sheldon) első etapja két csatornára is érkezik, ahogy itt elsőként megírtuk. Az HBO GO-ra június 1-jén jön a szezonpremier, utána pedig az HBO3-on is látható lesz a 22 részes első évad. A másik magyar csatorna egyébként, ami bemutatja a szitkomot, a Comedy Central lesz. A szitkom az Amerikában még mindig nagyon népszerű Agymenők előzménye, melyben a fiatal Sheldon Cooper hétköznapjaival ismerkedhetünk meg.

Június 14-én, 22:00-kor lesz látható a Szénné égek idefent (I”m Dying Up Here) 2. évados évados premierje, az HBO3-on, melyben a 70-es évek Los Angelesével ismerkedhetünk meg. A komikusokról szóló produkció az HBO GO-n már május 7-én debütált felirattal, a tévécsatornán pedig szinkronnal mutatkozik be. Előreláthatólag a nyáron érkezik meg a Patrick Melrose 1. etapja is, melynek a Sherlockból ismert Benedict Cumberbatch a főhőse. A dráma egy olyan férfiről szól, aki a 80-as években nem csak azzal kénytelen megbirkózni, hogy drogfüggő lett, hanem apját is próbálja elfelejteni, aki kiskorában molesztálta őt.

A nyáron érkezik a SIX című széria 2. etapja, mely napjaink terrorelhárító egységeivel foglalkozik, így a katonai sorozatok rajongóinak kiváló szórakozást nyújthat. Végül, de nem utolsó sorban a nyári premierek között jön még július 1-jén, 21:00-kor az HBO3-ra a Megszállottak viadala (Killing Eve), mely az idei tévés szezon egyik nagy meglepetése eddig és két nő macska-egér játékáról szól.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban