.

Premieráradattal indítja a nyarat az HBO

Írta: RaulReal | 2018. május 28. 20:00
Lassan befejeződik a tévés szezon és a legnépszerűbb kisképernyős produkciók szünetre vonulnak. A nyáron azonban a magyar HBO több premierrel is készül azoknak a dráma és szitkom rajongóknak, akik a strandolás után egy kis tévézéssel pihennének. Rögtön június 1-jétől kezdődik a dömping, melynek részeként új szériával jelentkezik többek közt a Sherlock sztárja, Benedict Cumberbatch, de a katonai sorozatok és a stand-up komédia kedvelőinek is lesz bőven néznivaló! A C.B. Strike a Harry Potter szerzőnőjének, J. K. Rowlingnak a detektívregényein alapszik, a produkció első évada június 1-jén debütál az HBO GO-n, a Cinemaxon pedig június 2-án, 20:50-kor jön szinkronnal a szezonnyitó. A frissen bemutatkozó dráma első évada 7 részes lesz. A semmi közepén (The Middle) című családi vígjátéksorozat 9. etapja az HBO 3-ra jön június 3-án, 12:00-kor, nagy irammal, ugyanis a rajongók tripla részekkel nézhetik majd a szitkomot.
Június 4-én, felirattal debütál a csatorna egyik újdonsága, az Utódlás (Succession) című sorozat, melynek szinkronos premierje június 17-én lesz, 19:00-kor az HBO3-on. A produkció egy diszfunkcionális család kalandjait meséli majd el, akik egy fontos médiabirodalmat tartanak az irányításuk alatt. Habár a Superman előzménysorozat, a Krypton HBO GO-s premierje március 29-én már megvolt felirattal, a szinkronos nézőknek jó hír, hogy június 19-én, 20:00-kor magyar hanggal is látható lesz a DC-sorozat az HBO műsorán. Az ifjú Sheldon (Young Sheldon) első etapja két csatornára is érkezik, ahogy itt elsőként megírtuk. Az HBO GO-ra június 1-jén jön a szezonpremier, utána pedig az HBO3-on is látható lesz a 22 részes első évad. A másik magyar csatorna egyébként, ami bemutatja a szitkomot, a Comedy Central lesz. A szitkom az Amerikában még mindig nagyon népszerű Agymenők előzménye, melyben a fiatal Sheldon Cooper hétköznapjaival ismerkedhetünk meg.
Június 14-én, 22:00-kor lesz látható a Szénné égek idefent (I'm Dying Up Here) 2. évados évados premierje, az HBO3-on, melyben a 70-es évek Los Angelesével ismerkedhetünk meg. A komikusokról szóló produkció az HBO GO-n már május 7-én debütált felirattal, a tévécsatornán pedig szinkronnal mutatkozik be. Előreláthatólag a nyáron érkezik meg a Patrick Melrose 1. etapja is, melynek a Sherlockból ismert Benedict Cumberbatch a főhőse. A dráma egy olyan férfiről szól, aki a 80-as években nem csak azzal kénytelen megbirkózni, hogy drogfüggő lett, hanem apját is próbálja elfelejteni, aki kiskorában molesztálta őt. A nyáron érkezik a SIX című széria 2. etapja, mely napjaink terrorelhárító egységeivel foglalkozik, így a katonai sorozatok rajongóinak kiváló szórakozást nyújthat. Végül, de nem utolsó sorban a nyári premierek között jön még július 1-jén, 21:00-kor az HBO3-ra a Megszállottak viadala (Killing Eve), mely az idei tévés szezon egyik nagy meglepetése eddig és két nő macska-egér játékáról szól.

hirdetés

További hírek

Megjelent az RTL Klub új napi sorozatának második előzetese

Jövőre is képernyőre kerül az RTL Klub idei nagy visszatérő műsora

Kiderült, hogy mikor fejeződik be az egyik népszerű magyar sorozat

Tényleg ingyen ki lehet próbálni a legnagyobb magyar online videotárat?Hozzászólások