Jason Momoa neve a Trónok harca előtt csak azoknak a nézőknek lehetett ismerős, akik a Baywatch-ban, vagy a Csillagkapu: Atlantiszban látták korábban a színészt. Az HBO produkciójának köszönhetően tett szert világhírnévre a férfi, aki annak ellenére lett közönségkedvenc, hogy rövid ideig szerepelt csak a Trónok harcában. 2018 egyik nagy mozis sikere volt az Aquaman, amelyben Jason Momoa alakította a víz alatti harcost. A kiválasztásában pedig valószínűleg nagy szerepet játszott a Westerosban játszódó szériában nyújtott teljesítménye is. Az alkotás női főszereplője Amber Heard volt, akinek a teljesítményét sokan dicsérték.

A színésznő azonban nemrég kivívta a rajongók ellenszenvét, azzal, hogy kiderült, többször is bántalmazta férjét, Johnny Deppet. A pár ugyan szakított, az eset mégis nagy médiavisszhangot kapott, mert korábban Amber Heard a férfit megvádolta, hogy erőszakosan viselkedett vele. A frissen indított petíció is ennek a szövődménye, az emberek egy része ugyanis nem szeretnék őt látni Jason Momoa párjaként az Aquaman 2-ben.

Helyette a Trónok harca Daenerysét alakító Emilia Clarke-ot sokkal szívesebben fogadnák Mera szerepében. Valószínűleg nem is lenne rossz döntés a készítők részéről, hiszen a khaleesi és Drogo közötti kapcsolat pont a színészek miatt működött olyan jól a képernyőkön. Clarke-nak ráadásul a nagyköltségvetésű filmek világában is van már tapasztalata, a Solo: Egy Star Wars-történet egyik főszereplője volt.

hirdetés
hirdetés

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max