A Trónok harca utolsó 6 része soha nem látott módon osztotta meg a rajongókat, akik közül másfél millióan írtak alá egy petíciót, hogy az HBO hozzáértő írókkal forgassa újra a 8. szezont. Sok elmélet született annak kapcsán, hogy miért alakulhatott ez így, de a legtöbben azzal indokolják a dolgot, hogy manapság a rajongói keménymagok a végletekig toxikusak, ezt főleg a Star Wars és a Trónok harca fanatikusaira mondják.

Most a Westerosban játszódó produkció egyik főszereplője, Peter Dinklage (Tyrion Lannister) is megosztotta a véleményét a heves nézői visszajelzésekkel kapcsolatban. “Mindig mindenkinek megvan a maga véleménye. Az, hogy a Trónok harca befejeződött, sokak számára olyan volt, mint egy szakítás. Nem beszélhetek mások nevében, de úgy gondolom, hogy nem akarták, hogy vége legyen. A sorozat készítői remek munkát végeztek. Egy szörny születését vezényelték le, aki váratlanul érkezett meg”.

“Üzenem mindenkinek, aki felháborodott azon, hogy az általuk annyira szeretett karakter elbukott, pedig bíztak benne… a jelek igenis ott voltak” – tette hozzá a színész, utalva ezzel Daenerys pálfordulására.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor