Sokak szerint pénzkidobás volt a Trónok harca és a Narcos színészének, Pedro Pascalnak a leigazolása az első élőszereplős Star Wars sorozatba, hiszen úgysem mutatják a fejvadász arcát. Most kiderült, hogy a sztár kevesebbet volt jelen a forgatásokon, mint azt gondolnánk. A 4. epizódot rendező Bryce Dallas Howard nem is találkozott élőben Pascallal. “Éppen a Lear királyt próbálta a Broadwayen, így nem dolgoztunk együtt” – árulta el a The Mandalorian egyik alkotója.

A Vulture számolt be elsőként arról, hogy kik dolgoznak ilyenkor a produkció főszereplője helyett. Lateef Crowder és Brendan Wayne kaszkadőrök bújnak ekkor a mandalóriai páncélja alá. Érdekesség, hogy Brendan Wayne nem más, mint a legendás John Wayne unokája, aki olyan szériákban is feltűnt, mint az Angel vagy a S.H.I.E.L.D. ügynökei. “Sokat beszélgettünk Pascallal a mozgáskultúrájáról, együtt elemeztük, hogy minél jobban le tudjam másolni azt. Szerencsém volt vele, mert olyan színészről van szó, aki nincs magától elszállva” – árulta el a kaszkadőr, aki a The Mandalorian összes részén dolgozott és a második etapban is fog.

A Star Wars világában nem precedens nélküli az ilyesmi, elég csak arra gondolni, hogy a Darth Vadert alakító James Earl Jones sose viselte igazából Darth Vader fekete sisakját. A színész hangját az utómunka során adták a karakterhez.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Vastag Csaba fontos szerepet kapott a Megasztárban