Idehaza az AXN adja a SWAT – Különleges egység című katonai szériát, március 7 óta, szerdánként 21:00-kor. A jelenlegi társadalmi kérdések érintése mellett a produkció szórakoztató és akciódús. A CBS döntése, miszerint berendelik a széria második évadát, egyáltalán nem meglepő, ugyanis a sorozat nézettsége erősnek mondható a tengerentúlon is. A Dr. Csontból ismert David Boreanaz főszereplésével készített SEAL Team is megkapta a maga 2. etapos berendelését, így az AXN tényleg jó sorozatoknak szavazott ezúttal bizalmat, ez a dráma ugyanis április 30-án mutatkozik be a magyar csatornán.

Az idehaza az HBO-n és HBO GO-n látható Válaszcsapás (Strike Back) 7. etapját is bekérte a a Cinemax (a Sky csatornával közösen), a teljesen új csapattal felálló, legkeményebb akciósorozat így igencsak szép pályát fut be a képernyőkön. Az amerikai tévécsatornák nagyon elemükben voltak az elmúlt 10 napban, ugyanis az ABC berendelte a Roseanne 11. etapját, ellenben kaszát kapott a Túloldal (Beyond) című sci-fi sorozat, melyet idehaza az HBO mutatott be.

A Brockmire című komédia készítőgárdája ellenben duplán örülhetett, hiszen a 3. és 4. szezont is bekérték a szériából, Emellett berendelték még a Saints and Sinners című amerikai szappanopera 3. szezonját, illetve a When Calls The Heart című western produkció is már a 6. évadába léphet majd a következő tévés szezonban. A Netflix nézői a One Day at a Time című szitkom 3. évados berendelésének örülhettek, a sokszínű, kubai-amerikai család sokak szívébe lopta meg magát.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban