Március elején nevet váltott a TV2 Csoport sportcsatornája, a SpílerTV, mely azóta Spíler1 TV-ként található meg a szolgáltatók kínálatában. Ez a változtatás akkor már előrevetítette, hogy a cégcsoport újabb sportadókat tervez indítani. Nem sokkal ezután kiderült, hogy valóban érkezik a Spíler2 TV és a Spíler3 TV. A májusi Media Hungaryn Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója pedig bejelentette, hogy a két új adó idén elindul. Ma pedig közleményben árulták el, hogy már augusztusban elindul a cégcsoport második sportadója, és egy új online szolgáltatása is.

A Spíler1 TV indulása után két évvel, idén augusztus 11-én elstartol a Spíler2 TV. Az UEFÁ-val kötött hosszútávú szerződés értelmében 2018 és 2021 között a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is követhetik a nézők az új sportadón. A szurkolók minden forduló minden játéknapján láthatnak mérkőzéseket, az új 19 órás kezdési időponttal rendezett találkozókat kizárólag a Spíler2 műsorán. Emellett érkezik a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) is. A Spíler1 és Spíler2 kínálatában továbbra is megtalálhatóak lesznek többek között az észak-amerikai profi jégkorong liga, az NHL mérkőzései, a Moto GP futamok és a Premier League meccsek.

Az új tévécsatorna mellett pedig elindul a Spíler Extra nevű online tartalomszolgáltatás, mely televízión, okostelefonon, tableten és számítógépen is elérhető lesz. A hamarosan elérhetővé váló platformon a két sportadó tartalmai mellett több prémium közvetítés is várja az érdeklődőket, és akár több párhuzamos mérkőzés közül is válogathatnak a sportok szerelmesei.

hirdetés
hirdetés

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora

Pár hét múlva, több RTL-es felületen is indul a ValóVilág 12. évada

Erdőtűz ütött ki az Ázsia Expressz forgatási helyszínén

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát