2018-ban immár ötödik alkalommal adják át a 2014-ben alapított Televíziós Újságírók Díját. Idén március 28-án, az előző évekhez hűen ismét a Pesti Vigadóban rendezett ünnepélyes gálaesten jelentik be, hogy a szakmédia szavazatai alapján melyek a tavalyi év legjobb hazai televíziós teljesítményei. Az esemény fő támogatója a NuMuvee.

Idén öt éves a Televíziós Újságírók Díja. A 2014-ben alapított elismerés mára Magyarország egyik legrangosabb szakmai értékmérőjének számít.

Az elismerést több kategóriában, a legfontosabb szak- és hírmédiumok vezető újságíróinak szavazati alapján ítélik oda. A Televíziós Újságírók Díjának grémiumában a 24.hu, a Hír7, az Index-Comment:com, a Kreatív, a Médiapiac, az Origo, a SorozatJunkie, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a Tvr-hét kapott helyet.

hirdetés

Az elmúlt években hagyománnyá vált, hogy a Televíziós Újságírók Díját nagyszabású díjátadó gálán adják át a díjazottaknak. 2018-ban március 28-án lesz a jeles alkalom, ezúttal is Budapest egyik legpatinásabb épületében, a Pesti Vigadóban. Az esemény fő támogatója a NuMuvee Hungary Kft, televíziós műsorgyártó.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része