Ma este lesz a Fonogram díjátadó, melyet idén tizedik alkalommal rendeznek meg. A zenei gálán 18 kategóriában díjaznak, melyet a TV2 két népszerű műsorvezetője, Ördög Nóra és Till Attila vezetnek majd. Az eseményt a SuperTV2 szerda 21:00-tól élőben közvetíti. Részletek a csatorna közleményében:

A Fonogram – Magyar Zenei Díj gálaestet immár tizenkettedik alkalommal rendezi meg a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége. Az eseménynek idén is az egykori legendás Budai Ifjúsági Park, vagyis a felújított Várkert Bazár ad otthont. A látványos gálaműsort meglepetés produkciók, egy ősbemutató és egy eddig soha nem látott zenei formáció fellépése teszi még emlékezetesebbé.

A titkos szakmai szavazás egy hónapja zajlik és ma végre kiderül, melyik hangfelvételt, formációt, vagy előadót találták a kategóriák legjobbjainak az ítészek. A kiosztandó tizennyolc díjból tizenkettőt magyar előadók vehetnek át, a jelöltek között több TV2-es felfedezett is található. Az év hazai klasszikus pop-rock albuma vagy hangfelvétele kategóriában Fehérvári Gábor Alfréd és a Kállay Saunders Band, Az év felfedezettje kategóriában Fehérvári Gábor Alfréd, Az év hazai modern pop-rock albuma vagy hangfelvétele kategóriában Rúzsa Magdolna került a legjobbak közé. Jelölt még Gájer Bálint, Fekete Dávid és Szíj Melinda is egy-egy kategóriában. A gálaműsort 21 órától a SuperTV2 élőben közvetíti, az est házigazdái Ördög Nóra és Till Attila lesznek.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban