A múlt héten jelentette be a TV2, hogy ősszel egy vadonatúj tehetségkutatót indít, jön a Star Academy. A műsornál az lesz a legnagyobb újdonság, hogy a heti élő show-n kívül, naponta jelenetezik majd összefoglalókkal, melyben bemutatja az énekesek felkészítését is. A csatorna ma bejelentette, hogy a produkció két házigazdája Ördög Nóra és Majka lesznek, akik már a Rising Start is együtt vezették. Részletek a TV2 közleményében:

A TV2-n ősszel induló Star Academy egy vadonatúj zenei tehetségkutató műsor speciális elemekkel. Az akadémiára beköltöző fiatal tehetségek hétről hétre profi tanáraik és a hozzájuk érkező szakavatott vendégek segítségével nemcsak a hétvégi élő showra készülnek fel, hanem mindent megtanulhatnak arról, hogyan válhatnak profi előadóvá. A tehetségek fejlődését, a hétvégi showműsorok előkészületeit a nézők is követhetik nap mint nap.

„A Star Academy jelentősége abban rejlik, hogy azon túl, hogy tehetségeket keresünk, olyan felkészülési lehetőséget is kapnak a fiatalok, ami stabil alapot jelent a karrierjük elindításában. Heteken keresztül pontos órarend szerint, profi tanárok készítik fel őket, hogy minél jobban kibontakoztathassák a tehetségüket. Ráadásul a nézők sem maradnak le semmilyen részletről, hétköznap esténként a napi összefoglalókban követhetik kedvenceiket, az élő showkban pedig a zsűrivel együtt dönthetnek az énekesek sorsáról. Egy ilyen nagyszabású műsorhoz pedig egy igazán profi műsorvezetőpáros illik, így a Rising Star után Ördög Nóra és Majoros Péter Majka újra együtt áll majd a kamerák elé” – mondta Ökrös Gergely, a TV2 program és kreatív igazgatója.

hirdetés

A Star Academy eredetileg holland formátum, amelyet már több, mint 50 országnak értékesítette a forgalmazó Endemol és most ősszel megérkezik a TV2-re is. A produkciót az IKO készíti, amely közel húsz éves televíziós műsorgyártási tapasztalattal, kiemelkedő tehetségű szakember gárdával már számos zenés showműsort és reality-t sikerre vitt. A Star Academybe már lehet jelentkezni, a TV2 várja 18 év feletti, tehetséges, vagány fiatalok jelentkezését a műsor weboldalán.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban