Ősszel a szokásosnál is aktívabbá válik a televíziós ipar, hiszen ekkor mutatkoznak be többnyire az év legjobban várt sorozatos újdonságai. A magyar HBO GO-n még a szokásosnál is több produkció debütál októberben, többek közt egy klasszikus szuperhősös történet újragondolása, egy világszerte népszerű tiniregény adaptációja, illetve az HBO kedvenc kockái is visszatérnek hamarosan!

Október 1-jén a teljes, 6 részes évadával elérhetővé válik az HBO GO-n a Random menőségek, mely Terence Nance újdonsága és olyan kortárs témákkal foglalkozik, mint a rasszizmus, a gender, és a szexualitás. A Nagy Katalin című miniszéria is mind a 4 epizódjával debütál október 3-án az online videotáron, a főszerepben egy igazi legenda, Helen Mirren látható majd. A produkció története arról a modern uralkodónőről szól, aki nagyhatalommá tette Oroszországot a 18. században.

A Spencer című sportsorozat október 8-án folytatódik a 2. évadával, az alkotás hetente jelentkezik majd új részekkel az online videotáron. A történet főszereplője egy afroamerikai NFL-csillag, Spencer Paysinger. A széria főleg azoknak ajánlható, akik a Friday Night Lights óta nem találtak maguknak komolyan vehető amerikai focis sorozatot. A Vámpírnaplók testvérszériája, a Legacies – A sötétség öröksége október 11-én tér vissza az HBO GO-ra, a produkcióból hetente kerül fel egy-egy új epizód az online videotárra. A Salvatore Tehetséggondozó Bentlakásos Iskolába a természetfeletti lények új generációja jár, hogy kibontsák és megtanulják kezelni képességeiket, ahol újabb izgalmas kalandokkal néznek farkasszemet a főszereplők.

hirdetés

Egy év kihagyás után Bruna Lombardi visszatér a szexuálterapeuta Sofia Prado szerepében, október 14-én jön ugyanis A párok titkos élete az HBO GO-ra a második szezonjával, mely az HBO Latin America saját gyártású produkciója. Október 18-án pedig elérhetővé válik az online videotáron A bűbáj őrzőik 3. etapja, mind az 50 epizódjával, ebben különleges képességekkel rendelkező boszorkányok a főszereplők. Október 19-én debütál az HBO GO-n az Alaska nyomában (az első képen) című új tiniszéria, melynek mind a 8 része aznap nézhető lesz. A John Green regényéből készült széria hőse a 16 éves Miles. Az izgalomra vágyó tini alaszkai bentlakásos iskolában tanul tovább, remélve, hogy új tapasztalatokat szerez majd az életről.

Damon Lindelof (Lost, A hátrahagyottak) új alkotása egyike az ősz leginkább várt premierjeinek. A Watchmen (a második képen) a DC Comics és az HBO összefogásában készült. A 9 részes első évad egy alternatív történelemben játszódik, ahol az álarcos szuperhősök ténykedését betiltották. A produkció Alan Moore klasszikus képregényén alapul, melynek 2009-es mozis feldolgozása mostanra kultusz státuszba lépett. Október 24-én az egyik legélvezetesebb Stephen King széria, a Castle Rock is visszatér, így jó hónap lesz ez a sorozatrajongóknak. A széria 2. évadának első három része már aznap felkerül az HBO GO-ra, a folytatás pedig hetente jön az online videotárra. A második évad a Tortúra pszichopata nővérjéről, Annie Wilkesről fog szólni.

Október 28-án Kathryn Hahn főszereplésével jön még a Mrs Fletcher, a 8 részes széria egy olyan anyukáról szól, akinek fia egyetemre megy, így a nő magányában az internetes pornó és a közösségi média világában keres magának búvóhelyet. Szintén október 28-án az HBO GO-ra érkezik a Szilícium-völgy utolsó szezonja, melyben a Pied Piper nevű start-up cég és Richardék kalandjai befejeződnek. A kockákról szóló produkció hatalmas űrt hagy majd maga után, ugyanis nem készült ezen kívül olyan sorozat, amely a modern tech világot parodizálná ki. (Fotók: HBO)

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban