Till Attila műsora új vizekre evez idén ősszel. A Propaganda nyolc részes különkiadásában Erdélyt és az ott élő magyarságot mutatja be. A különleges talkshow új évada november 10-től csütörtökönként késő esténként lesz látható a TV2-n. Részletek a csatorna közleményében:

A riporter-műsorvezető és kollégái közel két hetet töltöttek magyarlakta területeken. Lesz minden, ami Erdély kapcsán felmerült: medvevadászat, bicska, székely virtus, kastélyok, mindez a Propagandához híven: új megvilágításban.

A műsor lerombolja az Erdélyről kialakult sztereotípiákat, Tilla megkeresi azt ami korszerű és eredeti. Hús-vér emberek, valódi sorsok és viszonyok, metsző gondolatok. A műsorban feltűnnek művészek, írók Kolozsvárról, drón világbajnok és sörgyáros Csíkből, alternatív rockbanda Gyergyóból, hokisok és góbé bizniszmenek Székelyföldről.

hirdetés

– Korábban már jártam errefelé, de soha ennyire nem mélyültem még el a kultúrában, hagyományokban. Fantasztikus élményben volt részem. Minden epizódban igyekszem bemutatni a határon túli értelmiséget és azokat a fiatalokat, akik formálják, alakítják Erdély kultúráját, közéletét. Inspiráló utazás volt, remélem sikerül mindezt átadnom a TV2 nézőinek. – árulta el Till Attila.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor