Novembertől hazánkba is megérkeznek a világszerte népszerű Netflixes ajándékkártyák – írja az IGN. Ez legfőképp azoknak a felhasználóknak jó hír, akik nem szívesen adják meg bankkártya adataikat azért, hogy az online videotár havi rendszerességgel leemelje róla az előfizetési díjat. Az ajándékkártyák 5, 15 és 50 ezer forintos összegben lesznek elérhetőek, és a BestByte mellett a Konzol Stúdió, a Konzolvilág, a Notebook.hu, a Penny, a Pepco és az MSH üzleteiben vásárolhatóak meg.

A Netflix alapcsomagja jelenleg 2490 forintba kerül havonta, egy eszközön, 720p-s felbontásban tévézhetünk vele, a Standarddal 3190 Ft-ért két eszközön, akár 1080p-ben, a Premiummal pedig egyszerre négy eszközön, 3990 Ft-ért, akár 4K-ban nézhetjük kedvenc filmeinket és sorozatainkat. Az HBO GO-nál tehát jóval drágább szolgáltatásról van szó. Fontos tudni, hogy a havidíj a választott csomagtól függően így is ugyannyi lesz, de az ajándékkártyás rendszerben nem teljes hónapokat kell fizetnünk, a Netflix napi elszámolást fog alkalmazni.

A havi előfizetéses felhasználók is nyugodtan aktiválhatják ajándékkártyájukat, amíg tart ennek az egyenlege, addig nem a bankszámlánkról vonja le a pénzt a streaming szolgáltatás.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát