.

Novemberi premieráradat az AXN-en

Írta: Agent | 2016. október 14. 15:07
Az AXN az ősz második felére is tartogat újdonságokat, sőt most kapcsol rá igazán. Novemberben több új sorozat és néhány premier évad is érkezik a tévéadóra. Lássuk a részleteket. November 1-jén, kedden indul az Észlelés, mely minden hétköznap 18 órától kerül majd képernyőre. Az eredeti nevén Perception krimisorozat, melyet idehaza a Universal Channel vetített még 2013-ban, összesen 39 részt, 3 rövid évadot élt meg a tengerentúlon. Főszerepben a Will és Grace-ből jól ismert Eric McCormack-et és A csaj nem jár egyedül filmből ismertté vált Rachael Leigh Cook-ot láthatjuk majd.
November 7-én, hétfőn este érkezik először a Skorpió - Agymenők akcióban 24 részes második szezonja 20 órától, mely várhatóan tavasz közepére ér véget. A tengerentúlon október elején indult csupán a vadonatúj, szintén 24 epizódból álló, 3. etapja, a folytatásáról így még korai találgatni. Ugyanazon a napon, hétfőn 21 órától indul az NCIS: Los Angeles 7. évada, méghozzá dupla epizóddal. Így a 24 részes hetedik szezon január végére, február elejére érhet véget itthon. A produkciót a 2016/17-es szezontól a CBS vasárnapra rakta, rengetegszer előfordul csúszás a Sunday Night Football miatt, így elképzelhető, hogy a csökkenő nézettség miatt a 8. etap lesz a sorozat utolsó évada.
November 9-én, szerdán, 23 órakor startol a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? csapatának legújabb kalandja, a széria legfrissebb 3. szezonjával. Az évadban Annalise Keating hírneve kezd megfakulni az egyetemen, ezért elindít egy büntetőjogi kurzust, ahol a diákok egymással versenyezve folytathatják le saját pro bono ügyeiket és persze nem maradhat ki egy jó kis gyilkosság sem. A produkció az előző 2 évadához hasonlóan a megszokott 15 résszel érkezik, mely február végére érhet itthon véget. Folytatásról még a tengerentúlon sincs hír. A nézettsége egyre csökken, ám az ABC csatorna alacsonyabb nézettségi számokkal is szokott új évadokat berendelni. Végül pedig, november 11-én, pénteken indul a Lángoló Chicago 1. évada a csatornán, 21 órától dupla epizódokkal. A szériát eddig is adta itthon a TV2, ahol jelenleg a 4. etap közepénél tartanak. A sorozat 2012-ben indult az amerikai NBC-n és minden egyes etapjával egyre magasabb nézettségi számokat produkált, ezért nem meglepő a friss 2016/17-es szezonban startolt a legújabb, 5. évada és valószínűleg jövőre érkezik a 6. etapja is.


További hírek

Megérkezett a TV2 új magyar sorozatának első beharangozó videója

Vasárnap új évaddal tér vissza az RTL Klub egyik főzős műsora

Jövő héten szünetre küldi az egyik legismertebb sorozatát az RTL Klub

Újabb műsorváltozás: az RTL fegyverével támad szombaton a TV2Hozzászólások