.

Novemberi premieráradat az AXN-en

Írta: Agent | 2016. október 14. 15:07
Az AXN az ősz második felére is tartogat újdonságokat, sőt most kapcsol rá igazán. Novemberben több új sorozat és néhány premier évad is érkezik a tévéadóra. Lássuk a részleteket. November 1-jén, kedden indul az Észlelés, mely minden hétköznap 18 órától kerül majd képernyőre. Az eredeti nevén Perception krimisorozat, melyet idehaza a Universal Channel vetített még 2013-ban, összesen 39 részt, 3 rövid évadot élt meg a tengerentúlon. Főszerepben a Will és Grace-ből jól ismert Eric McCormack-et és A csaj nem jár egyedül filmből ismertté vált Rachael Leigh Cook-ot láthatjuk majd.
November 7-én, hétfőn este érkezik először a Skorpió - Agymenők akcióban 24 részes második szezonja 20 órától, mely várhatóan tavasz közepére ér véget. A tengerentúlon október elején indult csupán a vadonatúj, szintén 24 epizódból álló, 3. etapja, a folytatásáról így még korai találgatni. Ugyanazon a napon, hétfőn 21 órától indul az NCIS: Los Angeles 7. évada, méghozzá dupla epizóddal. Így a 24 részes hetedik szezon január végére, február elejére érhet véget itthon. A produkciót a 2016/17-es szezontól a CBS vasárnapra rakta, rengetegszer előfordul csúszás a Sunday Night Football miatt, így elképzelhető, hogy a csökkenő nézettség miatt a 8. etap lesz a sorozat utolsó évada.
November 9-én, szerdán, 23 órakor startol a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? csapatának legújabb kalandja, a széria legfrissebb 3. szezonjával. Az évadban Annalise Keating hírneve kezd megfakulni az egyetemen, ezért elindít egy büntetőjogi kurzust, ahol a diákok egymással versenyezve folytathatják le saját pro bono ügyeiket és persze nem maradhat ki egy jó kis gyilkosság sem. A produkció az előző 2 évadához hasonlóan a megszokott 15 résszel érkezik, mely február végére érhet itthon véget. Folytatásról még a tengerentúlon sincs hír. A nézettsége egyre csökken, ám az ABC csatorna alacsonyabb nézettségi számokkal is szokott új évadokat berendelni. Végül pedig, november 11-én, pénteken indul a Lángoló Chicago 1. évada a csatornán, 21 órától dupla epizódokkal. A szériát eddig is adta itthon a TV2, ahol jelenleg a 4. etap közepénél tartanak. A sorozat 2012-ben indult az amerikai NBC-n és minden egyes etapjával egyre magasabb nézettségi számokat produkált, ezért nem meglepő a friss 2016/17-es szezonban startolt a legújabb, 5. évada és valószínűleg jövőre érkezik a 6. etapja is.


További hírek

Nem folytatódik négy magyar sorozat

Egy török és egy olasz sorozatot indít a TV2 Csoport

Kiderült, hogy mikor érkezhet Magyarországra legkorábban a Disney+

Nagy műsorváltozás lesz hétfőtől a SuperTV2-nHozzászólások