Az őszi televíziós szezon teljes kapacitással dübörög, ez pedig a magyar HBO GO kínálatán is látszik, hiszen novemberben is sok új sorozat és premier évad jön a legnépszerűbb hazai videotárra. Betekintést nyerhetünk többek között Britannia misztikus történetének új fejezetébe, de egy rémséges szuperhős, temérdek zombi és Az Úr sötét anyagai című sokak által vált új, misztikus sorozat is debütál az HBO GO-n.

Novemberben rögtön egy időutazós széria második évada jön a magyar HBO GO-ra, a Megtalálsz Párizsban 26 új résszel folytatódik az online videotáron. A történet egy orosz hercegnőről szól, aki a párizsi opera balettintézetének tanulója 1905-ben. Miután egyik barátja, Henri egy nyakéket ajándékoz neki, Lena a XXI. században találja magát, innentől pedig rengeteg izgalom és bonyodalom várja téren és időn keresztül a főszereplőket. Emellett 1-jén tér vissza az HBO GO-n a Greenhouse: Sasok és Hollók 2. etapja 50 résszel, a 3. szezon pedig 4-én 75 epizóddal. A produkcióban egy bentlakásos iskola hétköznapjaiba nyerhetünk betekintést, illetve abba, hogy mi történik, ha egy testvérpár két rivális házba kerül, mint a Harry Potterben.

November 4-én érkezik meg az online videotárra az ősz egyik nagyon várt premierje Az Úr sötét anyagai (az első képen), amely az HBO egy, a brit BBC-vel készített koprodukciója. A fantasy sorozat Philip Pullman klasszikus trilógiáját dolgozza fel, a főszerepekben pedig olyan sztárok láthatóak, mint Dafne Keen (Logan), James McAvoy (X-Men), vagy éppen Ruth Wilson (Luther). A történet egy alternatív világban játszódik, ahol az embereket úgynevezett démonok kísérik életük során, melyek az emberi lélek manifesztációi a fizikai világban. Az Úr sötét anyagai első évada 8 részes lesz és már a szintén 8 epizódos folytatást is berendelték.

A ködös Albion misztikus történetét bemutató Britannia (a második képen) a teljes második évadával kerül fel 7-én a magyar HBO GO-ra. Ekkor még magyar felirattal, de 11-étől szinkronnal is megtekinthetőek lesznek az új részek. A történet folytatásában Aulus a kelta királynő, Amena segítségével romanizálja a törzseket. Britannia egyetlen reménye pedig egy kirekesztett druida tanítványa, aki a próféciák szerint megmenti az országot a rómaiaktól.

hirdetés

Azoknak a nézőknek, akik szeretnek darálni, jó hír, hogy a DC új, sötét hangulatú produkciója, a Mocsárlény (a harmadik képen) is mind a 10 részével kerül fel egyszerre november 8-án az HBO GO-ra. Nem tipikus szuperhősös szériáról van szó, jelen esetben ugyanis a tudósként dolgozó Alec Holland egy rendkívül barátságtalan szörnyeteggé alakul, hogy megvédje a környezetet. A Mocsárlény eredetileg 13 részes lett volna, idő előtt azonban kaszát kapott, így a rajongók nagy bánatára nem kapott rendes befejezést.

November 18-án rögtön szinkronnal és magyar felirattal együtt kerül fel az HBO GO-ra a The Walking Dead 16 részes 9. évada, ebben a járkálók ellen folytatott küzdelem folytatódik, a posztapokaliptikus világ ugyanis veszélyesebb, mint valaha. Szintén 18-ától heti rendszerességgel kerülnek fel az online videotárra a Ray Donovan új részei is. A 7. évadban a helyszín ismét New York, a főszereplőt alakító Liev Schreiberre azonban ismét rázós kalandok várnak.

Az HBO európai, saját gyártásai közül egy cseh újdonság debütál a következő hónapban. 17-én érkezik meg az Eszmélet című produkció, melyben a Szovjetunió összeomlása és az akkori titkosrendőrségek működése áll a középpontban. A 6 részes alkotás Karlovy Varyban, illetve a Torontói Filmfesztiválon is nagy sikert aratott a szakma körében. 20-án jön még a román Aranyéletnek tartott Az árnyak harmadik és egyben befejező szezonja is az HBO GO-ra, mely 7 részes lesz.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része