Augusztusban írtuk meg, hogy a TV2 Csoport egy vadonatúj nagyszabású produkciót mutat be a SuperTV2-n. A Sztárban Sztár+1 kicsi november 27-én vasárnap 18:50-kor indul és 10 adáson keresztül szórakoztatója a nézőket. A műsorvezetője Till Attila lesz, míg a zsűrit Ábel Anita és Csobot Adél mellett Rákóczi Ferenc és Pély Barna alkotják. Részletek a csatorna közleményében:

A formátum különlegessége, hogy ezúttal a Sztárban Sztár eddigi évadainak hírességei lépnek színpadra olyan gyereksztárokkal az oldalukon, akiket már ismer a nagyközönség. Közkedvelt duetteket adnak elő, népszerű formációk bőrébe bújnak, de olyan is lesz majd, hogy ugyanazt a karaktert alakítják, tehát az adott világsztárból áll majd egy nagy és egy kicsi a színpadon. A felnőtt szereplők ugyanakkor nem csak duettpartnerek lesznek, hanem a segítőik is, hiszen ők már az utánzás nagymesterei. A műsorvezető Tilla lesz.

Rákóczi Ferenc elmondta: nagy örömmel vállalta a zsűri szerepét. „Szeretem az élményfaktort, amit ilyenkor kapok: ha egy produkció – ami mögött komoly munka van – megríkat, megnevettet, meglep, azt mindig vágyom. Ráadásul a gyerekeim imádnak énekelni, szerepelni, és otthon, a Velencei-tó partján ahol élünk, mi is rendezünk előadásokat családi körben. Szóval van némi rutinom a vélemény-nyilvánításban, hiszek az építő jellegű kritikában” – nyilatkozta a kétgyermekes édesapa.

hirdetés

„Izgalmas kísérletnek tartom, hogy a magabiztos énektudással rendelkező gyerekek hogyan oldják meg a hangutánzást, a mozdulatok lemásolását. Felnőttként és gyerekként egyaránt kihívás egy másik előadóművész bőrébe bújni, biztos vagyok benne, hogy ebben a műsorban meglepő átalakulásokat látnak majd a nézők.” – tette hozzá a zsűritag.

hirdetés

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora

Pár hét múlva, több RTL-es felületen is indul a ValóVilág 12. évada

Erdőtűz ütött ki az Ázsia Expressz forgatási helyszínén

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát