.

November 1-jén új online videotár indul Magyarországon

Írta: RaulReal | 2019. szeptember 11. 16:58
A magyar HBO GO új vetélytársat kap maga mellé, hiszen november 1-jén jön az AppleTV+, amely idehaza is elérhetővé válik. A szolgáltatás ára Amerikához hasonlóan 1500 Ft körül (5 dollár) várható, így a szolgáltatás igencsak olcsónak ígérkezik. Izgalmas premierekből ráadásul nem lesz hiány, a saját gyártású produkciók első három része magyar felirattal kerül fel november 1-jén az AppleTV+-ra, ezt követően pedig hetente jönnek a szériák új részei. A nyitócímek elég erősnek tűnnek, amelyek között ott van a See című új sorozat, amelynek főszereplője a Trónok harca és az Aquaman sztárja, Jason Momoa. Az AppleTV+ újdonsága epizódonként 15 millió dollárból készült, a történetet pedig a Peaky Blinders alkotója, Steven Knight írja. A See a jövőben játszódik, amikor az emberiséget megtizedelte egy rejtélyes vírus, a többség pedig megvakult miatta. Jason Momoa egy olyan ikerpár apját alakítja, akik rendelkeznek a titokzatos látás képességével, és akiket mindenáron meg kell védenie egy hataloméhes királynőtől.
A The Morning Show című, szintén november 1-én debütáló új szériába már csak a szereposztása miatt is érdemes lehet belenézni. Jennifer Aniston (Jóbarátok), Reese Witherspoon (Hatalmas kis hazugságok), Steve Carell (Office) egyenként is olyan sztárok, akik simán elvisznek a hátukon egy történetet. Az AppleTV+ új produkciójában mindannyian főszereplők lesznek. A történet egy olyan reggeli hírműsorról szól, amelynek egyik műsorvezetőjét egy zaklatási botrány miatt kirúgnak, kolléganőjének pedig innentől egyedül kell állnia a sarat.
Az AppleTV+ persze a vígjátéksorozatokat sem fogja mellőzni, ezek közül mindenképp ki kell emelni a Dickinson című újdonságot. A széria az ismert amerikai költőnőt, Emily Dickinsont mutatja be, eddig nem látott szemszögből. Egy lázadó lány történetét láthatjuk majd, akit a Bumblebee sztárja, a Marvel által a Hawkeye sorozat főszerepére is kiszemelt Hailee Steinfeld alakít majd. A színésznő egyike Hollywood legnagyobb fiatal tehetségeinek, így kíváncsian várhatjuk, az online videotáron mekkora tetszést arat ez az új cím.
A science fiction rajongóknak jó hír, hogy a For All Mankind nekik szól majd, az AppleTV+-on a Joel Kinnaman (Altered Carbon) főszereplésével érkező széria egy alternatív valóságba kalauzol és a holdraszállással foglalkozik. Emellett az online videotárra jön még három gyerekeknek szóló széria, a Helpsters, a Snoopy az űrben és a Szellemíró. A dokumentumfilmek rajongóinak sem kell szomorkodniuk, saját gyártásként november 1-jén Az elefántkirálynő is felkerül a kínálatba.

hirdetés

További hírek

10 népszerű sorozat, amely idén fejeződik be

Piacra dobják az eddigi legélethűbb Baby Yoda figurát (videó)

Új részekkel folytatnák a Netflix egy évadosnak szánt minisorozatát

Az egyik legismertebb kommentátorral, szinkronosan jön a Netflix F1-es sorozatának 2. évadaHozzászólások