A Yellowstone című amerikai széria 2018 júniusában mutatkozott be a tengerentúlon. A produkció a komoly filmes múlttal rendelkező Taylor Sheridan (Sicario, Wind River) alkotása, a főszereplője pedig az Oscar-díjas Kevin Costner. A sorozat erősen épít a western műfajára, a Yellowstone középpontjában egy, a Montana államban élő rendkívül befolyásos család áll, akik a legnagyobb egybefüggő földterületet birtokolják egész Amerikában. Az özvegy John Dutton (Kevin Costner) legfőbb célja, hogy a családi vállalkozást megőrizze, az indiánokkal és a földjeikre pályázó ingatlanosokkal való összetűzések dacára is.

A tavalyi év egyik legnépszerűbb amerikai kábeles szériája, a Yellowstone április 13-án, szombaton 21:00-kor mutatkozik be az RTL Spike műsorán. A sorozatrajongóknak jó hír, hogy a premierrel egy időben a Telekom TVGO szolgáltatásában, a MoziKlubon is elérhetővé válik a teljes évad a Paramount+ tartalmai között. Az RTL Spike-on minden szombaton jelentkezik új részekkel a Yellowstone, az ismétlések szombatonként 22:00-kor kerülnek adásba. A Westworldön kívül mostanában a western elhanyagolt műfajnak számít a tévéképernyőkön, így a stílus rajongóinak érdemes próbát tenniük a Yellowstone-nal.

Amerikában a sorozat 2. évadát a Paramount Network már korábban berendelte, a folytatás 2019 június 19-én érkezik és 10 részes lesz.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban