A múlt héten jelentette be az RTL Magyarország, hogy november 12-től vadonatúj évaddal tér vissza A Konyhafőnök. A gasztroreality 2017 tavasza és ősze után idén ismét egy VIP szezonnal jelentkezik, ám nem a megszokott formában. Az idei etapban ugyanis az ismert emberek az első válogató hét után két csapatba kerülnek, melyek élén két Michelin-csillagos séf áll majd. Az egyikük az előző évadban megismert Rácz Jenő, míg a másik a visszatérő Sárközi Ákos lesz. Mellettük a harmadik zsűritag immáron tizedik alkalommal Fördős Zé lesz.

Az RTL Magyarország még nem hozta nyilvánosságra A Konyhafőnök VIP újabb versenyzőinek teljes névsorát, de párat már elárultak. Ezek alapján tudhatjuk, hogy a konyhapult mögé áll Kiss Ramóna, aki 2002-től alakította Zsófit a Barátok köztben és 2017 nyarán távozott a produkcióból, majd egy alkalommal idén júniusban visszatért a Mátyás király térre. A színésznőt a sorozat után az X-Faktor, a Reggeli és a Celeb vagyok, ments ki innen! házigazdájaként is láthatták a tévézők. A Konyhafőnök VIP szereplői között lesz Som-Balogh Edina is, aki 2005 és 2012 között alakította Kingát a Barátok köztben, legutóbb pedig rövid időre a születésnapi részekben tért vissza.

A versenyzők között találjuk majd Józan Lászlót is, aki 2014-től négy éven keresztül alakította Tóbiást. Idén ősszel derült ki, hogy Tóbiást kiírták a sorozatból és a héten láthatták utoljára a Berényiék életét bemutató sorozatban. Az eddigi információk alapján a negyedik Barátok köztös Gyebnár Csekka lesz, aki jelenleg is a sorozat egyik meghatározó szereplője. A Gizit játszó színésznő tíz évvel ezelőtt, 2008-ban tűnt fel először a Mátyás király téren. A Konyhafőnök VIP új évadában rajtuk kívül számos más sztárversenyező is lesz, amint meglesz a végleges lista egy külön hírbe számolunk be róluk. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés
hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél