Nathalie Emmanuel a Trónok harca harmadik évadában tűnt fel először a sorozatban, Missandei karaktere pedig évadról-évadra lett egyszer népszerűbb. A 8. szezonra már főszereplővé lépett elő az egykori tolmácslány, aki a Westeros meghódítására készülő Daenerys egyik legfőbb bizalmasává vált. A Missandei-t alakító színésznő az HBO szériájának köszönhetően tett szert elismertségre, a későbbiekben a Halálos iramban filmekben és a Négy esküvő, egy temetés televíziós adaptációjában is felbukkant. Nathalie Emmanuel nemrég a Vogue-nak adott interjút, amelyből az is kiderült, milyen különleges módját választotta a Trónok harcás szerepre való felkészülésnek.

“Az interneten találtam meg a felhívást, hogy Missandei szerepére keresnek színésznőt a Trónok harcába. Mindent beleadtam, a létező összes olyan videót megnéztem, amelyben a tolmácsolásról van szó. Nyakig beleástam magam ebbe a szakmába, és abba, hogy a profi fordítók hogyan viselkednek munka közben. Miután megkaptam a szerepet, sokat foglalkoztam különféle nyelvekkel, de még így is beledobtak a mély vízbe.

Missandei nagyszerű nyelvész, ezért én is mindent megtettem, hogy elsajátítsam a David J. Peterson által megalkotott valyrt. A Trónok harca készítői többször is rám szóltak, hogy teljesen mindegy, hogy jól ejtem-e ki a szavakat, mert rajtam kívül egyetlen ember érti a világon, amit mondok. Maximalista vagyok, ebből a tekintetből is igyekeztem tökéletes teljesítményt nyújtani a forgatáson” – mondta a színésznő.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban